meimei 發表於 2008-6-19 01:26:42

夜晚跑會警D!

很高興終於有一個專為女跑手而設的討論區, 讓我們互相分亨跑步心得.我在沙田操多,見到很多女孩子都跑得很快.但夜晚跑會警D!

lvrunner 發表於 2008-6-19 01:44:28

meimei師姐,

再一次恭喜師姐成為長跑網第500號/名memberhvbjnbkhjk! 請多D上黎吹水and發言呀! 夜間跑步真係要去D光猛同人多嘅地方跑才安全, 操場最好. Once again, welcome to longrun.hk hjijhkhjk

=chairman= 發表於 2008-6-19 02:10:31

我係男仔,不過有時都唔敢去d好靜既地方跑 bnmjkjhk~~~ 之不過夜晚跑會覺得好好 feel ~~~ fgyhgjm

lvrunner 發表於 2008-6-19 06:40:21

原帖由 =chairman= 於 2008-6-18 10:10 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
我係男仔,不過有時都唔敢去d好靜既地方跑 bnmjkjhk~~~ 之不過夜晚跑會覺得好好 feel ~~~ fgyhgjm
正所謂"月黑風高XX夜", 唔驚就假囉!yufgughjb

leefs 發表於 2008-6-19 07:39:19

原帖由 meimei 於 2008-6-19 01:26 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
很高興終於有一個專為女跑手而設的討論區, 讓我們互相分亨跑步心得.我在沙田操多,見到很多女孩子都跑得很快.但夜晚跑會警D!

歡迎 meimei ﹕
相信您一定跑得很快,fgyhgjm 請問以前有冇玩過"水陸二項"比賽?

cfchan 發表於 2008-6-19 08:15:31

我係男仔,夜晚跑無咩燈光地方都驚驚,尤其係有狗狗既地方!hjkljhojhkjh
歡迎第500位會員,meimei師姐!gjhfghftgh

kenneth 發表於 2008-6-19 08:40:31

redred 發表於 2008-6-19 08:43:06

meimei ctse, 歡迎曬fguftyfghf
我都係喱到其中一係女跑手

ram 發表於 2008-6-19 09:04:31

歡迎meimei ctse, 小弟間中都會跑下沙田運動場
可能見過面都不出奇 ghjhgj
有冇興趣join我們 628 跑城門呀 ? yuytuyg

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1206&extra=page%3D1

oscar 發表於 2008-6-19 09:07:22

onon 發表於 2008-6-19 09:24:32

全體起立! 鼓掌! 歡迎第500會員meimei師姊加入! 

711MF 發表於 2008-6-19 09:44:29

瘋瘋 發表於 2008-6-19 10:31:12

lvrunner 發表於 2008-6-19 10:50:37

小弟都好耐冇夜間跑步, 最多亦是天蒙光四五點跑, 夜晚跑親都成日要"ling"轉頭check, 睇吓有冇人o係後面. 次次明明冇人都好似覺得比人跟住咁! 但跑得怏過日間, 真係疑心生暗鬼呀! 如果撞到D黑人跑手, 嘩! 仲驚多兩成, 唔跑到埋嚟面前都見唔倒佢個真樣. Scary !!jhhkjh

onon 發表於 2008-6-19 12:17:47

小弟常隻身夜跑, 域多利道都算黑同靜, 又經墳場, 不過掛住索氣唔識驚. 

最多比路邊草叢隻牛近距離向你大叫! ....原在係牛蛙! 

最初唔知真係比佢嚇一跳.

瘋瘋 發表於 2008-6-19 13:26:38

philomena 發表於 2008-6-19 16:11:40

我好怕晚上跑,不過細時則喜歡黑夜遠足.其實日光日白跑,我都試過兩次唔同地點比狗追,嚇餐死!:L

philomena 發表於 2008-6-19 16:13:33

話時話域多利道魔星領大口環都幾好跑,不過我已經十年無跑過那裡了.

叮叮噹 發表於 2008-6-19 17:18:42

全體起立! 鼓掌熱烈歡迎!
歡迎第500會員meimei師姊加入!

小妹都是女子超慢跑手,一起加油!

bee 發表於 2008-6-19 20:04:43

夜跑真是有些危險,:L 我通常去人多
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 夜晚跑會警D!

香港長跑網