Simon@_@ 發表於 2013-4-21 05:35:01

正,各位C兄加油!( ^)o(^ )

cmanho 發表於 2013-4-21 05:41:17

Gogogo...

gary928 發表於 2013-4-21 06:01:50

:victory::victory:

purejoey 發表於 2013-4-21 06:26:59

真好彩,有得跑~

jack.tsang 發表於 2013-4-21 09:20:35

都幾熱幾焗,唔夠十k都pb不成功, 9.8 km by 910xt

cmanho 發表於 2013-4-21 09:56:43

真係幾熱又無乜風!
9.91KM by nike running.

bunbun 發表於 2013-4-21 11:22:27

9.90km by garmin 210

bunbun 發表於 2013-4-21 11:27:49

基本上滿意, 而美中不足

1) 迪士尼站出, 無工作人員, 無signage去比賽場地

2) Bib no. 有無需要和行李牌號碼唔同呢?

3) 5km個位, 個里數牌顯示4km, 驚!
莫非 GPS 渣到會有成 畸的分別?

cmanho 發表於 2013-4-21 11:40:19

見完4km個里數牌轉個靚彎就見到個5km里數牌啦!
基本上個4,5,6km牌個位置都唔正確!

Simon@_@ 發表於 2013-4-21 11:54:19

又遲起跑,km牌又唔對,7,8,9km都好似見唔到,水站d水好貴,得少半杯,有待改善!改善!

LL3578 發表於 2013-4-21 11:57:48

恭喜ricky 師兄奪得10k賽組別第二名
而我今日就著上年教院田徑隊衫跑
全場第5,組別第4,冇獎拎,個人時間:37'41"

LL3578 發表於 2013-4-21 12:01:50

賽後投票:
https://www.longrun.hk/forum/thread-19678-1-1.html

yannn3860 發表於 2013-4-21 12:53:26

9.94 Nike running ..d km牌好錯,8km個牌我見唔到,見到個時都已經係9k,唔知係咪我miss左-.-
不過睇到女青挑戰10k個成績o左

LegLegHim 發表於 2013-4-21 14:14:35

做到pb~好開心:lol:lol:lol:lol

長跑傑 發表於 2013-4-21 15:04:23

好hot,又wet....搭車比賽最貴今次 ~

LegLegHim 發表於 2013-4-21 16:05:59

長跑傑 發表於 2013-4-21 15:04 static/image/common/back.gif
好hot,又wet....搭車比賽最貴今次 ~

C兄我見到你...你整體影像真係好易認:lol

長跑傑 發表於 2013-4-21 19:56:19

LegLegHim 發表於 2013-4-21 16:05 static/image/common/back.gif
C兄我見到你...你整體影像真係好易認

又唔過黎HI我 . 可惡:lol

gxchen 發表於 2013-4-21 21:48:58

今次參加了3KM親子組,志在比五歲的小女感受吓比賽氣氛,她也跑得好開心!

咁細個冇可能要求她一口氣跑完三公里,但行下跑下也可33分鐘左右完成。最重要是盡了力,發揮體育精神!

比賽完成請她在迪欣湖邊吃雪糕,以示鼓勵!:):loveliness:

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/11970_10151418340671429_1335892708_n.jpg

wwwdragon2 發表於 2013-4-21 22:48:47

bunbun 發表於 2013-4-21 11:27 static/image/common/back.gif
基本上滿意, 而美中不足

1) 迪士尼站出, 無工作人員, 無signage去比賽場地

我朋友的朋友有份安排,聽說是送物資的公司送遲左, 廸士尼收遲又遲攪, 所以無signage, 又遲在開始....

ryim 發表於 2013-4-22 10:51:39

Nike+ watch 9.93km ... 基本上 ... 1-3km牌都okay...其它就 :L
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
查看完整版本: 2013.4.21 百仁基金 FITMIND慈善跑

香港長跑網