wlau 發表於 2013-5-15 14:00:51

城城做代言人間健身中心.. 貴左好多啊...

諗住再去JOIN 番GYM 場, 方便放工可以跑下機, 做下D 器械, 見城城做代言人果間係上環開左間, 所以去睇下價,
幾年前JOIN 過, 果時個感覺唔好, 因為太多FREE PASS, 係個場吹水, 對比我D 俾左當時正價(2XX) 既人來講, 攪到我地又無得玩, 好鬼火, 之後轉左FF , 貴就貴D, 4XX, 但就叫做正常番D, 又無人SALES 野,
好啦, 入番正題, 咁上上環果間睇下, 感覺都覺得OK, 點之一開價.. ..7XX.. 優惠價..6XX, 再講下價.5XX....仲要貴過FF , 直頭同PUXX 有得揮..最大鑊, 仲要三年約, 預繳..即係要一俾萬五, 二萬.. 即時個心... 涼左先.. 個感覺係一件以前女人街貨, 現在改少少放左上尖咀海港城賣一樣...
究竟係我唔知價.. 定真係佢由蔗渣變魚翅?

DorisC 發表於 2013-5-15 14:57:19

上環 join當然貴,去屯門元朗 join 應平d, 海鮮价, 其實 $2xxjoin 3年plan (乜都唔要, 冇毛巾冇跳舞)! 港九新界通行, 去新界 join, 或同 sales 講价! 千其米做老襯用 $5xx join 吖!

coolmanlai 發表於 2013-5-15 19:35:57

簡簡單單康文署健身室月票180元全港九新界体育館健身室適用.無毛巾,桑拿室,教練指手劃腳.有儲物櫃,飲水機,冷熱水沖身.

Sam.128 發表於 2013-5-15 20:30:13

樓上師兄講得啱,康文署健身室大部份設備都唔差,揸住張月票去到邊區體育館都玩得到!重要係無限時間:lol

sm_man 發表於 2013-5-21 10:01:56

Ching 比D資料你參考, 我剛剛都要續會, P記開我299/3年包毛巾ALL CENTRE..由呢個做底線..

doracrap 發表於 2013-5-27 10:55:49

coolmanlai 發表於 2013-5-15 19:35 static/image/common/back.gif
簡簡單單康文署健身室月票180元全港九新界体育館健身室適用.無毛巾,桑拿室,教練指手劃腳.有儲物櫃,飲水機, ...

同意,康文署真係幾好,唔買月票都係$17/hr~
頁: [1]
查看完整版本: 城城做代言人間健身中心.. 貴左好多啊...

香港長跑網