bunbun 發表於 2013-9-11 23:03:52

美孚夜跑要小心: 十漢搶劫一人

http://inews.mingpao.com/htm/Inews/20130911/gb31046k.htm
荔枝角公園十漢搶劫二百元
則每人分到$20 {:25_1520:}

kokyan_lam 發表於 2013-9-11 23:22:19

呢D賊真係做得冇出息!

龜兔競跑 發表於 2013-9-12 00:50:31

吳尋常喎! 老粒都吾會十個粒一個, :Q仲有D成六十歲, 有內情?

Etudiante 發表於 2013-9-12 00:55:31

龜兔競跑 發表於 2013-9-12 00:50
吳尋常喎! 老粒都吾會十個粒一個, 仲有D成六十歲, 有內情?

嗯,個年齡層有D 特別hjkuhijuiijho

bigman 發表於 2013-9-12 06:04:12

咁神奇, 20-60 {:25_1516:}

vcbid 發表於 2013-9-12 07:20:49

道友無錢開飯?

kylo1935 發表於 2013-9-12 07:53:00

這宗案件的確奇怪,十人行劫,居然還因為去廁所而讓事主走甩報警。

不過,小弟跑步時一向都身無分文。遇上被劫情況,可能因無錢而被賊人打一身都似。

laputa99 發表於 2013-9-12 08:12:34

200元10個分, 麥記餐都買唔到~
btw 是否入厠所分贓:lol

kelvin71 發表於 2013-9-12 09:16:09

跑步時我身無分文,電話都冇。

kelvin71 發表於 2013-9-12 09:16:31

Btw, catch me if you can!

gary928 發表於 2013-9-12 11:29:55

我最豪果次都係帶八達通+$20就去跑啦。
咁以後要帶多D錢比人打刧先得,一間佢地一人分得兩蚊,揼我咪敝﹗:L:L:L

awolswat 發表於 2013-9-12 11:47:36

跑者有幾多人會帶錢出街......
:L我都唔帶錢, 最多都係一張八達通!

longman 發表於 2013-9-12 11:49:59

呢班正笨七, 有幾多個跑友會帶大量cash出街, 我跑街ID card 都唔帶, 最值錢只不過是一隻百多元的手錶, 所以我從來都唔會帶貴手錶跑步.:lol

Ziramas 發表於 2013-9-12 12:49:52

HK$20 each, buy Mark Six
頁: [1]
查看完整版本: 美孚夜跑要小心: 十漢搶劫一人

香港長跑網