garylau 發表於 2013-11-25 09:16:22

多謝長跑網安排廣州馬拉松

多謝長跑網安排廣州馬拉松

對於事前的準備,報名、訂酒店、編行程,以至資訊的發放,處理廣馬臨時的改變、安排確認信、取選手包、安排房間等,背後的工作人員,當天的義工們,都應該付出了很多的努力,讓我們只需集中應付比賽,無所顧慮,各ching、ctse們,多謝晒!!

比賽當天,大家浩浩蕩蕩,清晨5:30出發,影大合照,比賽期間,沿途堅持岡位的攝影師們。各ching,ctse的支持,都係我向前嘅推動力。當我最低潮嘅時後,皇上嘅突然出現,鼓勵的說話,令我從新振作,可以在限時內,順利完成,多謝各位!!

最後要特別多謝房號1812的兩位ctse (sorry 忘記名字),多得妳們的協助,借房比我們沖身,感激!!

很高興參加今次的廣州馬拉松,期望再與各ching、ctse出外比賽,長跑長友!

mill 發表於 2013-11-25 13:19:40

HLC 發表於 2013-11-25 09:35
由於賽會規定參賽者必須親自領取號碼布,義工要長時間留守在運動場。(晚飯都只能食飯盒,陰公。)
真是辛苦 ...
真係辛苦晒和哥佢地及各二工,, 在體育館做左成日.
皇上仲慘, 生日當天都要做餐飽....{:27_2331:}

bunbun 發表於 2013-11-25 09:25:13

十卜! thank you! {:25_1506:}

HLC 發表於 2013-11-25 09:35:11

由於賽會規定參賽者必須親自領取號碼布,義工要長時間留守在運動場。(晚飯都只能食飯盒,陰公。)
真是辛苦晒!

rockiec 發表於 2013-11-25 10:03:42

"由於賽會規定參賽者必須親自領取號碼布,義工要長時間留守在運動場。(晚飯都只能食飯盒,陰公。)
真是辛苦晒!" X2

仲有長駐酒店嘅皇上﹑妙妙﹑堅兄... 晚飯都係食三文治! 都好慘, 真係辛苦晒!

nottoofat 發表於 2013-11-25 10:30:31

"由於賽會規定參賽者必須親自領取號碼布,義工要長時間留守在運動場。(晚飯都只能食飯盒,陰公。)
真是辛苦晒!" X3

安排得真係好好! 辛苦晒一班義公. 跑完可以沖埋涼先退房,簡直係5星級跑馬配套!!! 下年再有一定來!!!

ccomeout 發表於 2013-11-25 10:31:44

今次真係多得一班義工的幫忙,仲有跑族的義工們幫忙,特別是大會要求親身取選手包,暫時變陣幫忙。感激。

CEC 發表於 2013-11-25 10:36:27

今次安排真系正到無得講!

tommy50 發表於 2013-11-25 11:44:21

感謝各義工, 每個細節都安排得完美無瑕, 照顧周到; 還要再一次多謝亮哥, 在我受傷, 正想放棄的時候, 給與我指導和鼓勵。

映兒 發表於 2013-11-25 12:16:53

雖然不是經由長跑網報名,也沒有參與大家的活動.
但多謝和哥前輩在獵德橋上的意見,個人首次全馬最終可以在4小時內完成.

MW_Run 發表於 2013-11-25 12:18:34

:lol 因在下忘了帶証書正本,多得長跑網工作人員幫忙順利取得選手包。另是次行程、住宿等安排實在很滿意,謝謝你們!:)

ktluk 發表於 2013-11-25 12:31:11

謝謝各義工的幫助和安排,辛苦晒你們

bigman 發表於 2013-11-25 13:06:57

2013廣馬係一個完美之旅. {:25_1675:}{:25_1674:}

mill 發表於 2013-11-25 13:23:27

rockiec 發表於 2013-11-25 10:03
真是辛苦 ...

Rockiec, 你是否真的找不到完成獎牌呢?

allmyfriend 發表於 2013-11-25 13:55:41

可惜今次無緣參加長網廣馬活動:Q

muimui 發表於 2013-11-25 18:33:43

謝謝大家安排,辛苦哂!呀mill和議工們收$退$講到口水乾!
我們就出外食飯,mill 就街上督寸燒,皇上只能食飽飽!間酒店好靚丫^_^

tth777 發表於 2013-11-28 16:31:32

感谢義工們悉心安排!聽講還有欠款未受,請欠款者䀆快交予,免義工們還要花時間精神追討!
頁: [1]
查看完整版本: 多謝長跑網安排廣州馬拉松

香港長跑網