swan 發表於 2014-1-8 13:44:03

不經意的 PB

今朝早晨操,感覺狀態大勇!越跑越起勁!

不經不覺,望下部機:嘩唔係卦?竟然創下意想不到既「超強 PB」:

哈哈哈!緊係連自己都唔敢相信啦!查實係個 GPS 唔知點解傻鬼左。實察距離應該只有 14K 左右。到底係 GPS 有事,定係個 Apps 有問題?大家有冇試過?之前一直都正常。

bunbun 發表於 2014-1-8 14:06:40

可以挑戰陳家豪, 今次他都只是 1:13:49

mic 發表於 2014-1-8 14:41:10

d apps 間唔中都 short short 地, 依家用 byrton 手錶準好多

Hennatalk 發表於 2014-1-8 21:29:01

哈哈,可能你快到, 已經超越時空,是未來的成績呢?

99.william 發表於 2014-1-9 10:50:52

是否RunKeeper? 我試行山,因停在一些地方GPS收不好,再加上在同一點停留休息,本來行25KM的路程變了50KM。試試在電腦 Login Runkeeper 修改條Route.

divejy 發表於 2014-1-9 14:08:14

up 上網再放大地圖, 你可能會見到條track唔知跑左去邊, :lol

allanakb48 發表於 2014-1-10 08:23:17

都係上星期,其中1K 跑2分鐘,根本無可能

mingr 發表於 2014-1-10 09:04:03

快過400米世界紀錄 ;P

swan 發表於 2014-1-10 11:16:07

99.william 發表於 2014-1-9 10:50
是否RunKeeper? 我試行山,因停在一些地方GPS收不好,再加上在同一點停留休息,本來行25KM的路程變 ...

隻 apps 係 Runtastic。已兩日冇跑了。明早再測試一下,順便睇下仲有冇紅葉 (往大棠跑):lol

TerenceLeung 發表於 2014-1-10 12:14:23

我用 iphone Runkeeper 間中都會出現呢個問題, 所以會同時用 Polar ^^
頁: [1]
查看完整版本: 不經意的 PB

香港長跑網