香港長跑網 - 長跑長友

標題: 元朗新人報到!各位大家好呀....... [打印本頁]

作者: lcn121    時間: 2010-4-16 05:38
標題: 元朗新人報到!各位大家好呀.......
從來沒想過以跑步為我既運動,
因朋友(初跑者)既積極,令我開始認識跑步既樂趣,
近來網上看到很多關於跑步既知識,真想不到跑步都有很多要注意既地方,
買跑鞋(揀選中)就開始踏入我人生跑步既旅程,真是很期待,希望我可以堅持,
我會努力,大家新人都加油呀......衝呀.......
作者: kenneth    時間: 2010-4-16 09:02
作者: quantum    時間: 2010-4-18 00:51
標題: 回復 2# 的帖子
仲有星期四- -"雖然主辦單位稍有不同...但都係果班人
又或者...在你附近搵D適合你既跑步
這樣會對你跑步更有幫助
作者: AlexCat    時間: 2010-4-19 09:37
標題: 回復 1# 的帖子
我都係元朗人,在大棠附近練跑,你係邊樹練呀?
作者: lcn121    時間: 2010-4-20 05:20
標題: 回復 4# 的帖子
我喺橫洲球場繞圈跑,想買對mizuno Rider13,
但元朗睇過哂,唔係冇貨就係繼碼,唔知除咗呢對,
有冇其他選擇啱我初跑者.
作者: GRACE@    時間: 2010-4-20 09:42
標題: 回復 1# 的帖子
歡迎﹗歡迎﹗

有機會一齊練跑丫~~
作者: lcn121    時間: 2010-4-22 00:19
我今日終於買咗mizuno rider 13,
不過紅色巳經冇貨,我買咗藍色.
作者: 亞平    時間: 2010-4-22 00:40
原帖由 lcn121 於 2010-4-22 00:19 發表
我今日終於買咗mizuno rider 13,
不過紅色巳經冇貨,我買咗藍色.

R13係一個唔錯既選擇~~避震幾好....R12我就著左2對...如冇意外...我都會買對R13用來跑街/山..
作者: lcn121    時間: 2010-4-22 01:14
標題: 回復 8# 的帖子
都係多謝各位跑手比意見,我先識買呢對鞋,
好開心呀!真係著得好舒服,感覺唔錯.
作者: lcn121    時間: 2010-4-22 21:00
標題: 回復 6# 的帖子
好呀Grace,妳都係元朗人....係邊到跑呀!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2