香港長跑網 - 長跑長友

標題: 荃灣區新手報到 [打印本頁]

作者: hk011005    時間: 2010-4-23 23:32
標題: 荃灣區新手報到
大家好~本人自覺身體肥,已經開始由飲食開始減,但效果唔係咁顯注,所以想做運動來減肥,但係唔知要買咩跑鞋來著,本人176CM,84KG,聽人講ASICS 既KAYANO 16 都唔錯,大家有咩建講?? 請教各位師兄師姐
作者: 亞平    時間: 2010-4-24 00:54
原帖由 hk011005 於 2010-4-23 23:32 發表
大家好~本人自覺身體肥,已經開始由飲食開始減,但效果唔係咁顯注,所以想做運動來減肥,但係唔知要買咩跑鞋來著,本人176CM,84KG,聽人講ASICS 既KAYANO 16 都唔錯,大家有咩建講?? 請教各位師兄師姐

美記 R13都好合適~~
作者: mill    時間: 2010-4-28 10:34
Welcome 加入長跑網~
作者: laputa99    時間: 2010-4-29 00:34
ching, 我都是荃灣人, 你着mizuno rider13 應該適合, 買佐新鞐可以join我哋逢星期四晚約跑,
我們跑青公由荃灣公園跑去深井

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5725&extra=page%3D1&page=94
作者: Tarry    時間: 2010-4-30 13:42
原帖由 hk011005 於 2010-4-23 23:32 發表

hk011005 ching / ctse歡迎加入長跑網-青公跑(荃灣西), 下星期四請你/妳多多指教
作者: hk011005    時間: 2010-4-30 20:59
請教一下各位ching/ctse,我本身外八字同外旋,適合著咩鞋?kayano 16 OK??
作者: kenneth    時間: 2010-5-5 10:44
作者: kenneth    時間: 2010-5-5 10:46
作者: hk011005    時間: 2010-5-5 22:59
多謝各位ching/ctse意見^^
作者: 小小飛蛾仔    時間: 2010-5-17 00:09
我都係tw 人 ga.
遲d一齊跑下a
作者: kenneth    時間: 2010-5-17 08:57
作者: Tarry    時間: 2010-5-17 13:22
原帖由 小小飛蛾仔 於 2010-5-17 00:09 發表
我都係tw 人 ga.
遲d一齊跑下a

小小飛蛾仔, 請問簡稱係唔係飛仔ar, wow~welcome  , 有時間約埋跑番轉la

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2