香港長跑網 - 長跑長友

標題: 藍田新手報到 [打印本頁]

作者: 阿賢    時間: 2010-4-24 20:39
標題: 藍田新手報到
小弟響藍田跑步,大家好
小弟13歲,以下係本人的pb,非常慢
5k跑30分05秒
100m跑13.24秒
200m跑30.31秒
作者: LL3578    時間: 2010-4-24 21:01
咁都叫慢 = =
其實我跑100m 既話,都應該會係好似你咁上下時間嫁咋
但呢D野,唔可以太過操之過急,要慢慢練返黎既
只要你練多D,就有機會成日都PB la~~~

我間唔中都係藍田區練跑,主要跑碧雲道既
PS 我遲D會拍一個練跑寫真集
作者: LL3578    時間: 2010-4-24 22:10
原帖由 烏拉 於 2010-4-24 21:38 發表

" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

姐係有一日我跑步果陣話就話練跑
但實際上好似拍緊戲D演員咁,其實係扮野
作者: LL3578    時間: 2010-4-24 23:13
原帖由 烏拉 於 2010-4-24 22:28 發表

你d fd幫你影?
定接受雜誌訪問呀?" />" />
到時分享黎睇下" />" />

上雜誌,有排都未到我
最多都只係叫我D fd 幫我影
同埋叫佢寫下
從佢既角度看阿Sam既長跑生涯
作者: 阿賢    時間: 2010-4-25 13:36
原帖由 LL3578 於 2010-4-24 21:01 發表
咁都叫慢 = =
其實我跑100m 既話,都應該會係好似你咁上下時間嫁咋
但呢D野,唔可以太過操之過急,要慢慢練返黎既
只要你練多D,就有機會成日都PB la~~~

我間唔中都係藍田區練跑,主要跑碧雲道既
PS 我遲D會 ...

師兄謙虛喇
基本上藍田區跑得既地方我都跑過,碧雲道、藍田配水庫、晒草灣、德田緩跑徑......
作者: 阿賢    時間: 2010-4-25 15:41
原帖由 烏拉 於 2010-4-25 15:16 發表
烏拉既幾k郁身路線圖
第二幅係由油塘各上跑

小弟既路線同你差唔多
http://www.livestrong.com/loops/kowloon_lam_tin___yau_tong___lam_tin-KEFoAWZ36M/
作者: mill    時間: 2010-4-25 22:30
Welcome 呀賢加入長跑網~
你咁年青肯去跑步已經唔錯了, 加油呀!
作者: LL3578    時間: 2010-4-25 23:18
原帖由 烏拉 於 2010-4-25 15:16 發表
烏拉既幾k郁身路線圖
第二幅係由油塘各上跑

我係藍田區既練跑路線其實同你差唔多
但我有時會跑埋聯合.翠屏
作者: 阿賢    時間: 2010-4-26 15:43
原帖由 mill 於 2010-4-25 22:30 發表
Welcome 呀賢加入長跑網~
你咁年青肯去跑步已經唔錯了, 加油呀!

thx~最初跑步係為左練體能,點知跑跑下上左癮!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2