香港長跑網 - 長跑長友

標題: 今期Sportsoho 運動版圖真是........ [打印本頁]

作者: 慢子 Wilson    時間: 2010-5-7 16:42
標題: 今期Sportsoho 運動版圖真是........
對於小弟來說,今期Sportsoho 運動版圖真是........

不需5分鐘就看完!

又少了本足球雜誌,得翻一本。

好在是可免費看的
作者: peter6565652003    時間: 2010-5-7 19:53
其實初初出都係冇足球雜誌的,近呢六期先有,
但今期冇咗又好似覺得唔抵睇咁....
不過個人認為近呢幾期水準有所下降.
作者: LMF    時間: 2010-5-8 23:28
個人覺得上一期比今期好,用心找資料,發掘新奇有趣的事物,
請了資深出版人杜比來設計,有國際趣聞,運動博覽會(單車)....整體有改善,
但今期內容明顯比上期少了,
而soho亦會主辦或協辦一些特別的體育活動,可惜沒有將籌備過程或活動情況報道,
如沒記錯,之前有肥仔學踢波or減肥
時間唔多,寫住咁多...
作者: hychong    時間: 2010-5-12 00:49
我都有份供稿,咁我都要檢討下囉...
作者: kito807    時間: 2010-5-12 09:28
我本來想去七仔買返本黎睇, 但樓下個 mtr 間七仔無得賣....
作者: TerrySze    時間: 2010-5-12 10:04
原帖由 hychong 於 2010-5-12 00:49 發表
我都有份供稿,咁我都要檢討下囉...

你個篇有關RUNNER'S WORLD記者,我又幾有興趣。我都好羨慕佢D可以免費周圍跑.
而家感覺SPORTSOHO有一半以上的內容好行.....行山,買野,吃零食都講幾版,好似消閒雜誌多D.
作者: LMF    時間: 2010-5-12 10:53
原帖由 TerrySze 於 2010-5-12 10:04 發表

你個篇有關RUNNER'S WORLD記者,我又幾有興趣。我都好羨慕佢D可以免費周圍跑.
而家感覺SPORTSOHO有一半以上的內容好行.....行山,買野,吃零食都講幾版,好似消閒雜誌多D.

尤其係個夏水禮介紹四個泳灘
作者: TerrySze    時間: 2010-5-12 11:36
有一期講牛。。。。我真係O嘴! 希望佢專業D,否則好似X周刊。。X便利
作者: longlx    時間: 2010-5-12 11:49
冇咗葉啟德專欄~
作者: 齋老味    時間: 2010-5-12 15:04
我都買左幾期
通常係拎起睇下封面d細字介紹既內文
如果唔吸引就唔買
今期就唔買囉..............
作者: hychong    時間: 2010-5-13 01:48
下期我寫布拉格馬拉松,希望唔好會令大家失望囉...
作者: macuLam    時間: 2010-5-13 14:07
幾行...>>>有同感, 同事差不多期期買, 期期都睇...感覺都每下愈況
作者: lynnling    時間: 2010-5-13 15:25
我今期cut左
作者: 齋老味    時間: 2010-5-13 15:48
我最鍾意渣打之後果期
因為有劉心悠..........  
作者: P5C27    時間: 2010-5-25 23:35
其實哩家係未冇免費網上睇架啦????thanks
作者: 慢子 Wilson    時間: 2010-5-26 08:54
原帖由 齋老味 於 2010-5-13 15:48 發表
我最鍾意渣打之後果期
因為有劉心悠..........  " />" />" />" />

登錄/註冊後可看大圖

作者: mill    時間: 2010-5-26 11:21
原帖由 慢子 Wilson 於 2010-5-26 08:54 發表

http://bz.ttbz8.com/%E6%98%8E%E6%98%9F%E5%A3%81%E7%BA%B8/%E5%8F%B0%E6%B9%BE%E5%A5%B3%E6%98%8E%E6%98%9F/%E5%88%98%E5%BF%83%E6%82%A0/1600x1200/%E5%88%98%E5%BF%83%E6% ...

原來慢子都係, 鐘意睇女..唔係鐘意睇書
作者: 力    時間: 2010-5-26 11:40
原帖由 慢子 Wilson 於 2010-5-26 08:54 發表

慢子
作者: 慢子 Wilson    時間: 2010-5-26 12:01
原帖由 mill 於 2010-5-26 11:21 發表

原來慢子都係, 鐘意睇女..唔係鐘意睇書

Mill 姐姐,如有咁索嘅單身令女請記得介紹給...................

作者: mill    時間: 2010-5-26 12:11
原帖由 慢子 Wilson 於 2010-5-26 12:01 發表

Mill 姐姐,如有咁索嘅單身令女請記得介紹給...................   

我啱唔啱呀? 我都算索嫁~~~
作者: 慢子 Wilson    時間: 2010-5-26 12:17
原帖由 mill 於 2010-5-26 12:11 發表

我啱唔啱呀? 我都算索嫁~~~" />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />" />  

Mill姐簡直索爆鏡啦!

作者: kenneth    時間: 2010-5-26 12:18
作者: 街坊鄭    時間: 2010-5-26 12:23
原帖由 kenneth 於 2010-5-26 12:18 發表

慢子交戲交得好足....
屈兄你真係唔知個死字點寫.
作者: blurmax    時間: 2010-5-26 12:24

Mill姐簡直索爆鏡啦!

X 2 - 100% desparate housewife lah^.^

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

作者: 力    時間: 2010-5-26 12:26
原帖由 kenneth 於 2010-5-26 12:18 發表

慢子交戲交得好足....

你真係唔知個死字點寫 x2
作者: mill    時間: 2010-5-26 13:31
原帖由 慢子 Wilson 於 2010-5-26 12:17 發表

Mill姐簡直索爆鏡啦!" />" />" />" /> " />" />" />" /> " />" />" />" />  

咁講....咁比面呀!  " />" />
睇唔出慢子把口咁掂, 有女真係要益吓你先得." />" />

寶貝鄭 & Lex 乜我好惡ge咩?

作者: 兆聰    時間: 2010-5-26 13:38
原帖由 mill 於 2010-5-26 13:31 發表

咁講....咁比面呀!  " />" />" />" />" />" />
睇唔出慢子把口咁掂, 有女真係要益吓你先得." />" />" />" />" />" />

寶貝鄭 & Lex 乜我好惡ge咩?" />" />" />" />  

哈哈~mill姐當然唔惡啦 .
不過屈老大暗示mill姐唔索,
隨時會被一大班mill姐既支持者打,
咁咪唔識個死字點字囉

作者: mill    時間: 2010-5-26 13:40
原帖由 blurmax 於 2010-5-26 12:24 發表

X 2 - 100% desparate housewife lah^.^

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

Blurmax long time no C
作者: kenneth    時間: 2010-5-26 13:45
作者: mill    時間: 2010-5-26 13:47
原帖由 兆聰 於 2010-5-26 13:38 發表

哈哈~mill姐當然唔惡啦 .
不過屈老大暗示mill姐唔索,
隨時會被一大班mill姐既支持者打,
咁咪唔識個死字點字囉

聰仔真係口快心直.  
其實我都係講吓笑啫!

作者: mill    時間: 2010-5-26 13:48
原帖由 kenneth 於 2010-5-26 13:45 發表
mill 姐須然好索,更是長跑網中,好多俊男的夢中情人,只是慢子用"索爆鏡"來形容...有少少過咗火位,會比人覺得浮誇咗....

kenneth 我唔會信你架喇 !
作者: kenneth    時間: 2010-5-26 14:02
作者: 力    時間: 2010-5-26 14:08
原帖由 kenneth 於 2010-5-26 14:02 發表

你唔信小弟,你都要信吓其他男仕的專業意見。

雖然你真係唔知個死字點寫, 但是贊同你e句

原帖由 kenneth 於 2010-5-26 13:45 發表
mill 姐須然好索,更是長跑網中,好多俊男的夢中情人,只是慢子用"索爆鏡"來形容...有少少過咗火位,會比人覺得浮誇咗....

作者: mill    時間: 2010-5-26 14:48
原帖由 Lex 於 2010-5-26 14:08 發表

雖然你真係唔知個死字點寫, 但是贊同你e句

靚仔Lex, 你唔好又玩我啦.....
作者: 力    時間: 2010-5-26 15:14
原帖由 mill 於 2010-5-26 14:48 發表

靚仔Lex, 你唔好又玩我啦.....hgjD103" />" />" />" />hj hgjD103" />" />" />" />hj hgjD103" />" />" />" />hj

唔敢, 其實我講吓笑ja
作者: mill    時間: 2010-5-26 15:17
原帖由 Lex 於 2010-5-26 15:14 發表

唔敢, 其實我講吓笑ja  

就係叫你唔好咁衰, 搵我離講笑囉.......衰仔
作者: 力    時間: 2010-5-26 15:33
原帖由 mill 於 2010-5-26 15:17 發表

就係叫你唔好咁衰, 搵我離講笑囉.......衰仔  

放過我, 唔好殺我
作者: runrun    時間: 2010-5-26 15:37
路過!!

睇到男人點樣氹女人!

睇到男人點樣由死講翻生!

先自聲明:我絕對同意Mill姐好索架!
作者: kenneth    時間: 2010-5-26 15:38
作者: mill    時間: 2010-5-26 16:13
原帖由 kenneth 於 2010-5-26 15:38 發表

就咁殺佢又係浪費咗d的...

要將佢斬分20件, 慢慢燒....
作者: mill    時間: 2010-5-26 16:17
原帖由 Lex 於 2010-5-26 15:33 發表

放過我, 唔好殺我

你咁靚仔, 我點捨得殺你呢!
run run ctse : 又輛到你......
作者: blurmax    時間: 2010-5-26 16:43

Blurmax " />" /> long time no C

Long time no see ah Mill Ctse - See U in the YLYF 10 K then^.^

作者: mill    時間: 2010-5-26 17:12
原帖由 blurmax 於 2010-5-26 16:43 發表

Long time no see ah Mill Ctse - See U in the YLYF 10 K then^.^

我無報元朗10K呀! 宜定越來越唔想跑比賽, 而且天氣又開始熱. 我好怕熱嫁~~
作者: 慢子 Wilson    時間: 2010-5-26 17:34
原帖由 mill 於 2010-5-26 13:31 發表

咁講....咁比面呀!  " />" />" />" />
睇唔出慢子把口咁掂, 有女真係要益吓你先得." />" />" />" />

/>  

多謝 mill姐先 !

小弟想要些有長長事業線的女仔!
作者: blurmax    時間: 2010-5-26 18:33

Wilson,

This mainland female artist is ur cup of tea lah^.^

http://www.getjetso.com/forum/thread-353075-1-1.html
作者: runrun    時間: 2010-5-26 18:48
原帖由 mill 於 2010-5-26 16:17 發表

你咁靚仔, " />" /> 我點捨得殺你呢!
run run ctse : 又輛到你......" />" />hj" />" />

走得快好世界!
作者: P5C27    時間: 2010-5-26 19:29
有冇師兄答倒我呀
運動圖版哩家係未冇得網上免費睇架啦?
我淨係見得番足球圖版先有得免費睇
作者: mill    時間: 2010-5-27 08:41
原帖由 慢子 Wilson 於 2010-5-26 17:34 發表

多謝 mill姐先 !" />" />

小弟想要些有長長事業線的女仔!" />" />hjhvbj" />

收到~~
作者: 齋老味    時間: 2010-5-28 15:42
後悔渣打10K冇報同佢一組......

http://bz.ttbz8.com/%E6%98%8E%E6%98%9F%E5%A3%81%E7%BA%B8/%E5%8F%B0%E6%B9%BE%E5%A5%B3%E6%98%8E%E6%98%9F/%E5%88%98%E5%BF%83%E6%82%A0/1600x1200/%E5%88%98%E5%BF%83%E6% ...

作者: Simon So    時間: 2010-5-28 15:52
原帖由 齋老味 於 2010-5-28 15:42 發表

後悔渣打10K冇報同佢一組......

ching 係咪講緊劉小姐 ? 三間牌黃衫黑褲。
我同佢一組,不過起步冇耐就過佢頭,跟住冇咗影。
冇話後唔後悔,除非志不在跑步。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2