香港長跑網 - 長跑長友

標題: 女鐵人畢業啦 [打印本頁]

作者: ginnywong    時間: 2010-5-31 16:56
標題: 女鐵人畢業啦
個半月前開始的女鐵人計劃, 游埋今晚水就完結啦
佢地係啱啱的星期六玩左場陸上兩項同水陸兩項模擬比賽
唻呢度睇下佢地玩成點
http://www.facebook.com/pages/3r ... 144599272075?ref=nf
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-5-31 17:02
恭喜Catcat,菲菲,赤子,Vivian,阿Bee 咁多位師姐(有無漏呢?)~~
作者: loudspeaker    時間: 2010-5-31 17:03
原帖由 ginnywong 於 2010-5-31 16:56 發表
個半月前開始的女鐵人計劃, 游埋今晚水就完結啦
佢地係啱啱的星期六玩左場陸上兩項同水陸兩項模擬比賽
唻呢度睇下佢地玩成點
http://www.facebook.com/pages/3rdmove-triathlon-shop/144599272075?re ...

巾幗不讓鬚眉,
作者: 花子阿DEE    時間: 2010-5-31 17:06
原帖由 loudspeaker 於 2010-5-31 17:03 發表

巾幗不讓鬚眉,

希望各位ctse 比賽時唔好介咁大力...
作者: key    時間: 2010-5-31 18:05
黎梗都有好多比賽, angel們可以有機會一展身手     
作者: cfchan    時間: 2010-5-31 20:03
原帖由 花子阿DEE 於 2010-5-31 17:06 發表 希望各位ctse 比賽時唔好介咁大力...
x 2
作者: feifanchun    時間: 2010-5-31 22:07
恭喜咁多位師姐。。。。
作者: kito807    時間: 2010-5-31 23:01
恭喜咁多位CTSE 畢業喇~~~

下次比賽游水見我就黎浸親幫我叫救命呀
作者: -R-    時間: 2010-6-1 00:42
恭喜晒
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-6-1 11:47
多謝咁多位, 尤其多謝ginny~~~
我哋個小型比賽都好好玩~~~
我諗如果要參加正式比賽仲要train多啲先得呢
有機會玩下啲超短距離race先啦
作者: rockiec    時間: 2010-6-1 13:25
原帖由 loudspeaker 於 2010-5-31 17:03 發表 巾幗不讓鬚眉,

x2! 重犀利過鬚眉, 尤其是游水, 快到成支箭咁
可能佢地好浮水, 唔使點用水都去得好快!
作者: 三水豆腐    時間: 2010-6-1 13:33
恭喜晒
比賽時見
作者: Tarry    時間: 2010-6-1 13:41
原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-6-1 11:47 發表
多謝咁多位, 尤其多謝ginny~~~
我哋個小型比賽都好好玩~~~
我諗如果要參加正式比賽仲要train多啲先得呢hgjD115" />" />hj
有機會玩下啲超短距離race先啦hgjD103" />" />hj

恭喜~菲菲, 正式成為女鐵人
作者: Tarry    時間: 2010-6-1 13:42
恭喜~catcat + yung yung, 正式成為女鐵人
作者: Tarry    時間: 2010-6-1 13:43
恭喜~各位 ctse, 正式成為女鐵人
作者: blurmax    時間: 2010-6-1 13:51

恭喜~各位 ctse, 正式成為女鐵人!

http://blurmax.shutterfly.com
作者: 711MF    時間: 2010-6-2 09:47
作者: vivianip    時間: 2010-6-2 09:53
今日先得閒上o黎睇~~真係多謝今次個training!!登我學左好多野~~連自由式都要學埋, 雖然當天比賽短距離時我都偷雞有遊蛙式,不過,都已經有左進步~~ 快d攪改進班啦~~唔係我又懶番架啦~~呵呵~~~
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-6-2 10:05
原帖由 vivianip 於 2010-6-2 09:53 發表
今日先得閒上o黎睇~~真係多謝今次個training!!登我學左好多野~~連自由式都要學埋, 雖然當天比賽短距離時我都偷雞有遊蛙式,不過,都已經有左進步~~ 快d攪改進班啦~~唔係我又懶番架啦~~呵呵~~~

HIHI Vivian,
今日見到你浦頭啦~~~
身為正牌ssp街坊既你入去呢度打個招呼啦:
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4269&extra=page%3D1&page=625

星期六黃昏跑唔跑呀?
作者: wadee    時間: 2010-6-2 13:04
恭喜~各位 ctse, 正式成為女鐵人!

作者: vivianip    時間: 2010-6-2 17:35
標題: 回復 19# 的帖子
係呀~~ 登我睇下先~~係呀!下星期三我地打算去番沙田跑~~你o黎唔o黎~暫時我叫左cherry同赤子~~跟力行跑~不過,唔知我地係唔係要入會先呢~~ 再update你啦~
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-6-3 10:22
原帖由 vivianip 於 2010-6-2 17:35 發表
係呀~~ 登我睇下先~~係呀!下星期三我地打算去番沙田跑~~你o黎唔o黎~暫時我叫左cherry同赤子~~跟力行跑~不過,唔知我地係唔係要入會先呢~~ 再update你啦~

OH, 你哋跟力行跑呀?
其實我都諗住之後星期三會跑, 但沙田我入去太遠啦, 大多數去葵芳/SSP/斧山囉~~~
作者: vivianip    時間: 2010-6-3 11:35
標題: 回復 22# 的帖子
菲菲, 快D入去facebook到啦~~我create左個group呀~~你地入晒o黎之後,我add你地做admin呀~~
我都知沙田有小小唔就腳~不過,又可以一齊o既話, 最多晏少少跑囉~~因為1900都真係好鬼趕~~
我地都係暫時約左6月9日跑住先, 等我地gathering時再傾下囉~~因為我地都未必跟晒佢地~~加上我地又未入會呢~~
人地都唔比我地長期咁跟啦~~呵呵~~
作者: ~~菲菲~~    時間: 2010-6-3 11:43
啱啱上咗fb啦~~~
well, 跟會的話睇怕都未必跟到呢, 人哋衝得好勁啊~~~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2