香港長跑網 - 長跑長友

標題: 跑鞋一問 miler兄請入 [打印本頁]

作者: 金比比    時間: 2008-6-3 17:36
標題: 跑鞋一問 miler兄請入
想問下以下跑鞋邊度有得賣??幾錢到??
請各ching解答小弟

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

來源:https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1
作者: miller    時間: 2008-6-4 09:53
第一對美津濃係 Wave Spacer RX 3 (中國製),呢對我係o向荃灣中興買…$700 八折再用coupon…

第二對係Wave Wing (中國製),香港行貨得寶藍色,紅色係日本至有,我都係拓個friend幫我o向日本ship俾我…

第三對係Asics Hyrite (日本製),好似係04年奧運女子馬拉松冠軍o既比賽鞋,我兩年前去日本買好似係14,500日元度…香港灣仔10K我都曾經見過,賣1,400…港幣…
作者: kaevin    時間: 2008-6-30 11:35
for wave wing, check out the Causeway bay sogo,,.. but sogo is exp... but  I only seen wing in sogo....
作者: 瘋瘋    時間: 2008-6-30 11:38
作者: rockstarman    時間: 2008-6-30 14:20
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-6-30 11:38 發表
red wave wing?
嘩, 應該好襯紅色跑褲.

我就不敢哦…

登錄/註冊後可看大圖

作者: 瘋瘋    時間: 2008-6-30 14:35
作者: rockstarman    時間: 2008-6-30 20:34
原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-6-30 14:35 發表

比賽時出位少少唔驚啦.哈哈, 爭在未染紅頭髮. 嘻嘻.

那麼就一不做二不休哦,不如模仿電影【功夫】裡頭那位裁縫師傅,穿條白裡透紅的

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2