香港長跑網 - 長跑長友

標題: .......... [打印本頁]

作者: imchristy    時間: 2010-7-2 20:32
標題: ..........
...........

作者: 麥麥    時間: 2010-7-2 22:59
黃婉曼係咪就係果個有條好深既事業線既天氣女郎呀?

作者: quantum    時間: 2010-7-2 23:21
讚好- -"
作者: imchristy    時間: 2010-7-2 23:49
原帖由 麥麥 於 2010-7-2 22:59 發表
黃婉曼係咪就係果個有條好深既事業線既天氣女郎呀?

係呀... 俊男....
作者: 阿聰    時間: 2010-7-3 13:50
只可惜, 現在的香港社會充滿"批評"
現在更變成"謾罵"
作者: YCK2    時間: 2010-7-5 10:00
如果問心無愧,怕乜人批評呀?
作者: 齋老味    時間: 2010-7-5 10:36
跳出香港~~~~~~  
作者: 齋老味    時間: 2010-7-5 10:40
逆地而處
先正己後正人
又有幾多人做到呢??
作者: 711MF    時間: 2010-7-5 12:25
作者: 麥麥    時間: 2010-7-5 13:20
原帖由 711MF 於 2010-7-5 12:25 發表
睇完都唔知佢想嘜????

而家d人係咁毛梨頭嫁喇..你明得幾多ar..
作者: sunrise    時間: 2010-7-5 13:50
公眾人物比人批評, 是應該的, 因為佢地的行為, 是會影響很多人!
至於一個普通人, 犯錯是在應難免, 所謂清官難審家庭事, 如果因此而比人網上欺凌, 千夫所指, 實在是太不該了!
作者: imofean    時間: 2010-7-5 15:39
佢呢篇文章一樣係批評緊批評人嘅人。用返佢果句,佢又不在其位,黠知人地點解要批評人呢
作者: lewischan    時間: 2010-7-24 10:34
這個世界有太多人喜歡批評,且擅於批評,有很多仁義道德,義正詞嚴。在我看來,說批評的話,何其簡單。---------說得太好了........
作者: chuen3182    時間: 2010-7-25 16:31
我都認同,這個社會太多謾罵,歪理當真理。
作者: 齋老味    時間: 2010-7-26 10:34
原帖由 chuen3182 於 2010-7-25 16:31 發表
我都認同,這個社會太多謾罵,歪理當真理。

當 o靚毛 寫真 都叫做健康既時候
我都冇乜野可以講囉............  
作者: 麥麥    時間: 2010-7-26 11:02
原帖由 lewischan 於 2010-7-24 10:34 發表
這個世界有太多人喜歡批評,且擅於批評,有很多仁義道德,義正詞嚴。在我看來,說批評的話,何其簡單。---------說得太好了........

係呀係呀,我真係非常認同師兄所言呀..唔好批評呀..
叫大埔沙埔仔村d痛失家園既村民唔好批評渠務署,叫d舊樓業主唔好批評發展局由9成降8成..叫天安門母親唔好再批評中共..
叫保護大自然環境既民間團體唔好再批評漁護署,環保局..
師兄..我地一齊努力啦.. 哈哈哈

作者: nicnic0523    時間: 2010-8-12 18:47
原帖由 imofean 於 2010-7-5 15:39 發表
佢呢篇文章一樣係批評緊批評人嘅人。用返佢果句,佢又不在其位,黠知人地點解要批評人呢

妙答妙答 哈哈哈
作者: 馬神    時間: 2010-8-12 18:57
批評 ? 其實每個人都會對別人評頭論足, 只係到底係內心品評還係放諸口舌之上, 每個人都有佢自己既價值觀, 每個人都有權對別的事或人作品評, 只係今時今日人人都放諸口舌上的交流而已

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2