香港長跑網 - 長跑長友

標題: 將軍澳新仔^^ [打印本頁]

作者: 豪仔粥    時間: 2010-7-9 19:48
標題: 將軍澳新仔^^
小弟初黎報到....各位多多指教.......
作者: 馬神    時間: 2010-7-9 20:32
歡迎豪仔粥師兄, 長跑長友, 多d 參加約跑 !!!!
作者: 亞平    時間: 2010-7-9 20:33
原帖由 豪仔粥 於 2010-7-9 19:48 發表
小弟初黎報到....各位多多指教.......

歡迎~tko有好多約跑..去join佢地一齊跑下喇~~
作者: 豪仔粥    時間: 2010-7-10 02:13
馬神..你跑步仲多過我呀..!!....hah
將軍澳真係好多人跑步呀.........
作者: 馬神    時間: 2010-7-11 00:36
原帖由 豪仔粥 於 10-7-2010 02:13 發表

我係新手新腳, 多D 黎長跑網跟D CHING CTSE約跑, 佢地好多都好勁, 跟佢地操, 好快就有進步, 你咁近, 可以多D JOIN TKO約跑, 仲可以一齊特訓(即係開大餐) YEAH
作者: kk52    時間: 2010-7-12 14:13
原帖由 豪仔粥 於 2010-7-10 02:13 發表

歡迎豪仔粥ching ar~ TKO 有好多路都好好跑, 好好練架~
希望下次約跑見到你啦.
作者: 豪仔粥    時間: 2010-7-12 19:17
我係新手新腳, 多D 黎長跑網跟D CHING CTSE約跑, 佢地好多都好勁, 跟佢地操, 好快就有進步, 你咁近, 可以多D JOIN TKO約跑, 仲可以一齊特訓(即係開大餐) YEAH

老馬...下次一齊啦...............有你一齊就掂晒...!!!!!hahah
歡迎豪仔粥師兄, 長跑長友, 多d 參加約跑 !!!!
好呀...希望下次見到...
作者: monsterjoe    時間: 2010-7-12 20:09
歡迎豪仔粥CHING, 有機會一齊約跑, 跑邊都得, (通常話自己係新手個D都好快下, 因為係新手, 但無講明係慢腳.... )
作者: 馬神    時間: 2010-7-13 14:56
原帖由 豪仔粥 於 12-7-2010 19:17 發表

好呀...希望下次見到...

21/7 WED 黎約跑啦, 我應該去到呀 !!
作者: 馬神    時間: 2010-7-13 14:57
逢星期三晚 - 將軍澳 Gathering 跑

日期:2010年7月14日(星期三晚)  
集合地點:將軍澳運動場 (主場)
集合時間 : 7 : 15 pm
熱身時間 : 7 : 30 pm
開始時間 : 8 : 00 pm

活動:1. 先在運動場慢跑熱身約 1km
        2. 拉筋大約20分鐘
        3.  A組 - 速度練習
           B組 - 將軍澳運動場>場外單車徑1大圈>來回澳景路(最高位折返)>將軍澳運動場 (約9.3km)
      C組 - 將軍澳運動場>來回澳景路(最高位折返)>將軍澳運動場> (約7.4km)
        4. 特訓  (優惠繼續, 啤酒汽水$1罐)

活預計完成時間:9:15 pm
作者: 包和尚    時間: 2010-7-13 16:52
原帖由 馬神 於 2010-7-13 14:57 發表
逢星期三晚 - 將軍澳 Gathering 跑

日期:2010年7月14日(星期三晚)  
集合地點:將軍澳運動場 (主場)
集合時間 : 7 : 15 pm
熱身時間 : 7 : 30 pm
開始時間 : 8 : 00 pm

活動:1. 先在運動場慢跑熱身約  ...

聽晚可能跑到wo
作者: mill    時間: 2010-7-14 12:11
WELCOME
作者: 豪仔粥    時間: 2010-7-14 12:56
希望可以跟各位c兄c姐學野啦.....((特別係.....mason....哈哈...~~))
作者: 馬神    時間: 2010-7-15 00:40
原帖由 豪仔粥 於 14-7-2010 12:56 發表
希望可以跟各位c兄c姐學野啦.....((特別係.....mason....哈哈...~~))

TKO 好多勁人, 我都係跟人地跑JA, 好似R 校長, MILL 姐都係又勁又好人, 多D 黎約跑 AND 特訓啦
作者: mill    時間: 2010-7-15 17:00
原帖由 馬神 於 2010-7-15 00:40 發表

TKO 好多勁人, 我都係跟人地跑JA, 好似R 校長, MILL 姐都係又勁又好人, 多D 黎約跑 AND 特訓啦

好野!  有人讚我呀....R同我都算好人離ge...勁人就一定唔係我. 我宜家跑唔倒快了(因做一字馬拉傷了大腿肌肉)  
             成兩個月都未好番.... 宜家每次跑都係"就"住跑咋!
作者: 馬神    時間: 2010-7-15 17:52
原帖由 mill 於 15-7-2010 17:00 發表

好野!  有人讚我呀....R同我都算好人離ge...勁人就一定唔係我. 我宜家跑唔倒快了(因做一字馬拉傷了大腿肌肉)  
             成兩個月都未好番.... 宜家每次跑都係"就"住跑咋!

MILL姐係好好人既靚女, 1字馬????????   嘩 !!! 勁呀, 我d 柔軟度從來唔多過100度 ......
休息多d, 好快妳就可以放火啦 !!!!!
作者: mill    時間: 2010-7-15 19:11
原帖由 馬神 於 2010-7-15 17:52 發表

MILL姐係好好人既靚女, 1字馬????????   嘩 !!! 勁呀, 我d 柔軟度從來唔多過100度 ......
休息多d, 好快妳就可以放火啦 !!!!!

lee度係新來跑手區, 唔方便在這裡傾., 唔好意思ge.
1字馬d相, 我face book "大清戲水"相簿入面有啦! 得閒去欣賞吓
作者: mill    時間: 2010-7-15 19:12
原帖由 豪仔粥 於 2010-7-14 12:56 發表

咁你(星期三)得閒來TKO同我地一齊跑吓啦!
作者: 豪仔粥    時間: 2010-7-15 21:44
啱啱星期3唔得閒....下次啦...~係咪去到運動响朵就得嫁喇...哈..!!
作者: 馬神    時間: 2010-7-15 22:28
原帖由 mill 於 15-7-2010 19:11 發表

lee度係新來跑手區, 唔方便在這裡傾., 唔好意思ge.
1字馬d相, 我face book "大清戲水"相簿入面有啦! 得閒去欣賞吓

好呀, 上去欣賞下先
作者: 馬神    時間: 2010-7-15 22:30
原帖由 豪仔粥 於 15-7-2010 21:44 發表
啱啱星期3唔得閒....下次啦...~係咪去到運動响朵就得嫁喇...哈..!!

EE ...... 你唔係話黎到咩??? 竟然唔得, 太可惜啦 ........
作者: 豪仔粥    時間: 2010-7-15 22:35
老馬..啱啱禮拜3喎...~你有去咩...你唔係要返工咩...??
作者: 馬神    時間: 2010-7-15 22:37
講緊下個WED 呀, 7月21號呀

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2