香港長跑網 - 長跑長友

標題: 屯門跑友~~~有冇屯門人??? [打印本頁]

作者: 何天    時間: 2010-9-20 17:46
標題: 屯門跑友~~~有冇屯門人???
有C兄跑開屯門可以一齊練???
作者: 賓仔    時間: 2010-9-20 18:53

雖然我唔係住Tuen Mun,,不過我個個星期都會去Tuen Mun跑
作者: mill    時間: 2010-9-21 16:43
Welcome 加入長跑網的大家庭~
呢度都有好多屯門的ching & ctse,
你得閒去新畀西同佢地打個招呼啦 ~
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=4689&goto=lastpost#lastpost
作者: kenneth    時間: 2010-9-21 23:08
作者: missyk    時間: 2010-10-23 14:45
標題: 新黎報到
想知道由兆康西鐡站跑到屯門瑪頭輕鐡站有幾多公里??
作者: kenneth    時間: 2010-10-27 15:41
作者: kinhang1989    時間: 2010-10-27 15:50
hallo =)
作者: jsmleung02    時間: 2010-10-28 17:50
原帖由 kenneth 於 2010-10-27 15:41 發表

單程 6.5 公里,來回 13 公里左右,由兆康過屯門警署約 2.5公里,屯警至屯碼 4公里
由tsw球場去碼頭將近13k. 好耐無跑呢條路.
作者: kenneth    時間: 2010-10-28 20:43
作者: ChARsoN    時間: 2010-10-29 00:46
歡迎~
小弟也是屯門人~
住碼頭果邊的
作者: ChARsoN    時間: 2010-10-29 00:47
原帖由 kenneth 於 2010-10-28 20:43 發表

唓﹗你練全馬,走來回,實要架啦﹗﹗我都要開始走長課了....

走個26~27k 真係人生一大樂事~
作者: Aery    時間: 2010-10-29 21:49
我也是屯門人,剛剛加入,多多指教!

比較喜歡屯門置樂往荃灣西單程18公里...
作者: kenneth    時間: 2010-10-29 22:44
作者: Aery    時間: 2010-10-29 22:46
原帖由 kenneth 於 29/10/2010 22:44 發表

...我長課會走麥徑多,由何褔堂上,入黃泥墩過公奄來回, 20公里以上。

因為我住置樂~~所以比較鍾意青公...

一落街就跑得...
作者: kenneth    時間: 2010-10-29 22:50
作者: kenneth    時間: 2010-10-29 22:56

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2