香港長跑網 - 長跑長友

標題: 渣打馬拉松可以網上報名了 [打印本頁]

作者: kin8333    時間: 2010-9-30 23:38
標題: 渣打馬拉松可以網上報名了
我剛上網報名了,請大家跑友快上網報名啦
作者: pires7    時間: 2010-10-4 22:55
VISA過唔到數, 跟住唔比我再登記, 要打去問下點解決...
作者: Daniel    時間: 2010-10-4 23:17
原帖由 pires7 於 2010-10-4 22:55 發表
VISA過唔到數, 跟住唔比我再登記, 要打去問下點解決...

昨晚小弟上網登記,情況跟師兄一樣到VISA驗證時出問題, 今朝打咗3個鐘聯絡大會,再次需要確認VISA一次, 要一星期後再上網查詢狀況,
希望幫到你啦
作者: pires7    時間: 2010-10-4 23:25
3個鐘
C兄可否提供埋電話比我! 彈左ERROR後無抄底. 麻煩!
作者: awyh    時間: 2010-10-4 23:31
25770800 按 1 → 8

呢兩日我打到識背。
作者: Daniel    時間: 2010-10-4 23:52
原帖由 pires7 於 2010-10-4 23:25 發表
3個鐘
C兄可否提供埋電話比我! 彈左ERROR後無抄底. 麻煩!

以下ERROR 內容
305: Bank Declined Transaction - You Application was NOT succeeded.
Please do NOT apply again and contact Marathon Secretariat at 2577 0800 press (1), (8)
for assistance asap.

盡快聯絡啦
作者: pires7    時間: 2010-10-5 00:12
多謝兩位出手相助
作者: shady    時間: 2010-10-6 01:05
我都係咁,應該點做好???
好煩呀
作者: shady    時間: 2010-10-6 01:28
係咪打左個電話就可以上網再報??
作者: econecon    時間: 2010-10-6 01:45
明日再搞啦一早. 打去問下

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2