香港長跑網 - 長跑長友

標題: 真係一"舊"衫 [打印本頁]

作者: onon    時間: 2008-6-20 15:15
標題: 真係一"舊"衫
早兩日收到某公司的宣傳品, 是一"舊"衫!

手掌size, 吋半厚, 硬掘掘, 但放入水中十分鐘鬆軟哂.

有煮即食麵的感覺...爭在無味精同麻油!

唔知會變乜?
作者: kenneth    時間: 2008-6-20 15:39
作者: onon    時間: 2008-6-20 15:48
仲要燙一燙, 因幾皺吓...可能興呢?
作者: HIN    時間: 2008-6-20 16:23
又幾過癮wo
有咩用???定係玩具/擺設???
(點解要同d爽浪一齊擺既???)
作者: 龜速行    時間: 2008-6-20 16:23
on on C hing

wa wa so interesting

later may be we have  一"舊" running short , 一"舊" running shirt and 一"舊" running shoes

that good !!!
作者: cfchan    時間: 2008-6-20 16:26
又幾得意喎,唔知著上身有咩感覺呢!
作者: 瘋瘋    時間: 2008-6-20 16:28
作者: onon    時間: 2008-6-20 17:14
等乾咗再影張相比大家䏲.
作者: Alfred    時間: 2008-6-20 18:05
原帖由 龜速行 於 20/6/2008 16:23 發表
on on C hing

wa wa so interesting

later may be we have  一"舊" running short , 一"舊" running shirt and 一"舊" running shoes

that good !!!

重有一"舊"跑友。 嘻嘻!
作者: 艾莉絲•韋    時間: 2008-6-22 18:24
好有型war ~ 貴唔貴架 ? 好想買....(都話女人愛 shopping )
作者: onon    時間: 2008-6-22 21:41
[quote]原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-6-22 18:24 發表

登錄/註冊後可看大圖
好有型war ~ 貴唔貴架 ? 好想買....(都話女人愛 shopping )

小弟不知價錢因為是贈品!

作者: eyeonme    時間: 2008-6-22 21:44
原帖由 HIN 於 2008-6-20 16:23 發表
又幾過癮wo
有咩用???定係玩具/擺設???
(點解要同d爽浪一齊擺既???)

佢想你知道 件衫的大小嗎 咪同爽浪一齊影 等你有比較
作者: maoyi    時間: 2008-6-23 01:45
好似幾得意咁,好玩多過好著
作者: onon    時間: 2008-6-23 09:10
玩十分鐘水就玩完...正常衫一件, 好唔好着就唔知, 因玩完後轉贈比人!
作者: nc    時間: 2008-6-23 12:22
幾有型喎

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2