香港長跑網 - 長跑長友

標題: 渣打馬拉松全部爆滿!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [打印本頁]

作者: timothywongtw    時間: 2010-10-8 18:32
標題: 渣打馬拉松全部爆滿!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
渣打馬拉松網上報名全部爆滿!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.hkmarathon.com/marathon/chi/home/default.jsp

作者: v_1    時間: 2010-10-8 19:12
唔係wor,
距話靜係話''網上報名已滿'',''寄信申請可能有位呢@@?!

我今日先寄去,希望有機會喇~!
作者: wlau    時間: 2010-10-8 21:32
原帖由 v_1 於 8-10-2010 19:12 發表
唔係wor,
距話靜係話''網上報名已滿'',''寄信申請可能有位呢@@?!

我今日先寄去,希望有機會喇~!

今日先寄, 有D 難度喎.. 可能要下星期一, 二先收到...
作者: v_1    時間: 2010-10-8 21:48
wor,系星期6.日。。。頂,點算

準備左咁耐,,,,唉呀。。。。
作者: 天鬼    時間: 2010-10-8 21:59
原帖由 v_1 於 2010-10-8 21:48 發表
wor,系星期6.日。。。頂,點算

準備左咁耐,,,,唉呀。。。。

寄左先囉......寄左就可能有得玩....唔寄就一定無得玩
作者: pyeung    時間: 2010-10-9 08:54
標題: 郵寄報名尚餘小量名額
From Oct 9, Ming Pao

http://www.mpfinance.com/htm/Finance/20101009/News/ek1_ek1a1.htm
作者: kenkenking    時間: 2010-10-9 19:50
如果寄信報名但係衰左
佢會寄返張支票比我定係就咁唔過數?
作者: 健少    時間: 2010-10-10 15:18
我10月4日已經寄左,不過都而家都未有通知呀,甘即係點呀?
作者: gomez    時間: 2010-10-10 18:01
原帖由 健少 於 2010-10-10 15:18 發表
我10月4日已經寄左,不過都而家都未有通知呀,甘即係點呀?

我都係4號寄, 而家都仲係未有登記資料
我個fd 2號寄ge, 而家先至處理中
作者: 健少    時間: 2010-10-10 20:11
唔該晒你既資料,我仲以為我寄錯左呀!
作者: macuLam    時間: 2010-10-11 00:01
其實全馬挑戰組田總係唔係會check時間...應該優先比sub4 D人玩先wor
作者: stanwong    時間: 2010-10-11 22:25
原帖由 gomez 於 2010-10-10 18:01 發表

我都係4號寄, 而家都仲係未有登記資料
我個fd 2號寄ge, 而家先至處理中
我5號寄, 9號上網check, 已有登記資料了~
作者: laymsi    時間: 2010-10-12 10:31
我都係4號寄,重未有資料
作者: crystal    時間: 2010-10-12 12:59
原帖由 stanwong 於 2010-10-11 22:25 發表

我朋友都係10月5日寄, 報全馬挑戰組, 到現在還沒有消息.

請問 Ching 是用哪一種付款方式的?
信用咭 / 支票 / 直接到渣打銀行交錢

可否透露 Ching 報哪一種?
全馬 / 半馬 / 10 km

作者: Gunners    時間: 2010-10-12 14:49
原帖由 stanwong 於 2010-10-11 22:25 發表

我都係5號寄,點解上網check話仲未有登記資料ge
作者: redjess    時間: 2010-10-12 18:13
咁我咪仲遲!!!第一次參加馬拉松, 以為無咁快爆...
今日知道10K 剩返第1組同埋第2組, 仲要郵寄10K 第2組...都唔知仲有無機會T^T
作者: ar125    時間: 2010-10-12 18:44
我係2號寄,今日上網check已有登記資料! (半馬挑戰組)
作者: v_1    時間: 2010-10-12 22:18
標題: 回復 18# 的帖子
你就好喇

我寄左已經一個星期都無回覆。。

作者: chisuet    時間: 2010-10-18 18:47
確認全部爆滿了!
作者: Gunners    時間: 2010-10-19 10:25
今朝率之check到有登記資料啦
作者: royroy    時間: 2011-1-5 18:18
今年會咩時候可以申請?
作者: kito807    時間: 2011-1-5 18:33
原帖由 royroy 於 2011-1-5 18:18 發表
今年會咩時候可以申請?

10月時留意下吧~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2