香港長跑網 - 長跑長友

標題: 大家好油塘區跑手報到!!!^^ [打印本頁]

作者: QQ爸爸    時間: 2010-10-9 22:56
標題: 大家好油塘區跑手報到!!!^^
大家好油塘區跑手報到!!!
小弟大約一星期跑3次左右, 近排鍾意左跑入將軍澳, 因平路多小馬路要過!!! 各師兄姐多多指教^^
作者: monsterjoe    時間: 2010-10-10 00:04
歡迎QQ爸爸...祖祖係TKO人, 近排隔日早都會係TKO練跑, 有機會一齊啦 !!
作者: 馬神    時間: 2010-10-10 03:18
原帖由 QQ爸爸 於 9-10-2010 22:56 發表
小弟大約一星期跑3次左右, 近排鍾意左跑入將軍澳, 因平路多小馬路要過!!! 各師兄姐多多指教^^

歡迎QQ爸爸加入長跑網, 長跑長友呀 !!

我逢星期三都會入tko 約跑, 希望遲d 見到你啦
作者: mill    時間: 2010-10-11 10:25
QQ爸爸你好?
我都係住油塘的, 我有時跑TKO, 有時跑藍田晒草灣運動場,
有機會Join吓長跑網的約跑活動, 一齊跑吓啦 !
作者: QQ爸爸    時間: 2010-10-12 18:17
HI ALL~ 我明天得閒!!!唔知可唔可以join你地聚會一齊跑下~
作者: 新手中坑    時間: 2010-10-12 18:27
原帖由 QQ爸爸 於 2010-10-12 18:17 發表
HI ALL~ 我明天得閒!!!唔知可唔可以join你地聚會一齊跑下~

QQ爸爸,
小弟家住藍田,同ching都好近,TKO d ching ctse 好好人o架,一定歡迎你啦,快d報名啦
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=6448&goto=lastpost#lastpost
作者: 聰仔    時間: 2010-10-13 05:38
標題: 回復 1# 的帖子
我一樣係新手
作者: 亞平    時間: 2010-10-13 11:06
原帖由 QQ爸爸 於 2010-10-9 22:56 發表

登錄/註冊後可看大圖