香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2011 目標 [打印本頁]

作者: ginnywong    時間: 2010-11-15 18:15
標題: 2011 目標
ITU都過左成個月, 為左可以有更好的成績, 將勤被拙,又開操啦, 明年除左奧運距離再做好d時間之外,半鐵亦都有少少期望,以下係我的年度目標
http://ginnywong9111978.mysinabl ... p;articleId=2703623
作者: RowerBee    時間: 2010-11-15 21:34
完左毅行我都要整返個A,B,C 再 Plan 下點實行先^^
作者: Josh    時間: 2010-11-18 17:27
真的很認真!!!
作者: gforce    時間: 2010-11-18 22:03
原帖由 Josh 於 2010-11-18 17:27 發表
真的很認真!!!

要一直玩落去, 訂立目標會令成件事增加趣味
訓練過程更有意思, 唔會只係死捱
作者: Josh    時間: 2010-11-19 09:05
同意! 我雖然唔係玩開鐵人, 不過2011年都定左幾個個人目標,
如果冇報比賽, 冇目標時間, 都真係冇動力去操, 操黎都唔知為乜
作者: sunnyyip    時間: 2010-11-19 22:49
我反而好想全馬同毅行都可以PB囉
作者: 得得地    時間: 2010-11-20 00:28
厲害 ! 佩服 !   

我的目標是 2011年初次參加水陸/陸上兩項, 下半年參加三項.   

目標即是參與及完成 !   

多謝各位師兄師姐分享指教 !   
作者: gforce    時間: 2010-11-20 12:56
原帖由 sunnyyip 於 2010-11-19 22:49 發表
我反而好想全馬同毅行都可以PB囉

你已經係全馬同毅行既老手, PB可以話係好大既目標, 亦都唔容易
有冇諗過係邊方面仲可以改進先?
作者: gforce    時間: 2010-11-20 12:59
原帖由 得得地 於 2010-11-20 00:28 發表
厲害 ! 佩服 !   

我的目標是 2011年初次參加水陸/陸上兩項, 下半年參加三項.   

目標即是參與及完成 !   

多謝各位師兄師姐分享指教 !   

第一場三項應該係5月左右既新娘潭, 應該有大把時間比你準備!
作者: gforce    時間: 2010-11-20 13:00
2011年既比賽(暫定)
http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?customWebPageId=1283142060203009109&webId=1209221452326&editCurrentLanguage=1209221452328
作者: cfchan    時間: 2010-11-21 09:27
出年我會回歸三項
作者: gforce    時間: 2010-11-21 18:35
原帖由 cfchan 於 2010-11-21 09:27 發表
出年我會回歸三項" />" />

歡迎板主歸隊
作者: kopo1128    時間: 2010-11-22 09:21
原帖由 cfchan 於 2010-11-21 09:27 發表
出年我會回歸三項" />" />

熱烈歡迎13兄歸隊!!!!
作者: tn2535055    時間: 2010-12-9 18:48
雖然我係三鐵新手..但明年都會再黎..有比賽通知我唔該>"<
現在只想半奧做好d...希望可以1小時15分前完成-,-"""
車就買左啦...慢慢慢慢去改下改下先一_一"
唔跳有無老手可以提點下呢一_一"
作者: hei    時間: 2010-12-13 15:34
我都要努力~~~
作者: 得得地    時間: 2010-12-14 12:31
原帖由 orce 於 2010-11-20 12:59 發表
第一場三項應該係5月左右既新娘潭, 應該有大把時間比你準備!
原帖由 orce 於 2010-11-20 13:00 發表
2011年既比賽(暫定)

Thanks orce ching !

唔知第一項, 係咪 1月30日 陸上兩項呢 ?
大家 入/續 咗會未 ? (三鐵總會)

我本身係東涌人, 想入 [東涌鐵人],
但係問極都係冇乜聲氣招收新會員......   

大家多數係乜嘢屬會架 ??   
我仲未入到會, 攪到... 未可以上癮......   
作者: gforce    時間: 2010-12-15 13:45
原帖由 得得地 於 2010-12-14 12:31 發表

Thanks orce ching !

唔知第一項, 係咪 1月30日 陸上兩項呢 ?
大家 入/續 咗會未 ? (三鐵總會)

我本身係東涌人, 想入 [東涌鐵人],
但係問極都係冇乜聲氣招收新會員......   

大家多數係乜 ...

第一場係科學園陸上兩項
入左香港鐵總比賽會平好多, 如果計劃出年玩番三幾場的話, 一定要入, 可能年尾聯賽仲有機會得獎
呢度有唔同屬會既朋友係度, 計我話你住東涌, 東涌大鐵人一定係你首選, 地方又近, 佢地又好nice, 到時比賽一齊call車都方便d啦!
作者: swtcheng    時間: 2010-12-15 14:29
原帖由 orce 於 2010-12-15 13:45 發表

第一場係科學園陸上兩項
入左香港鐵總比賽會平好多, 如果計劃出年玩番三幾場的話, 一定要入, 可能年尾聯賽仲有機會得獎
呢度有唔同屬會既朋友係度, 計我話你住東涌, 東涌大鐵人一定係你首選, 地方又近, 佢地又 ...

我又想入會bor...唔知要咩手續呢..我係沙田友黎嫁...
作者: gforce    時間: 2010-12-15 21:58
原帖由 swtcheng 於 2010-12-15 14:29 發表

我又想入會bor...唔知要咩手續呢..我係沙田友黎嫁...

想入屬會的話, 可以打去各大屬會查詢
總會網站有相關資料 :
http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?customWebPageId=1209611412683&webId=1209221452326&editCurrentLanguage=1209221452328

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2