香港長跑網 - 長跑長友

標題: 有冇人諗住今日跑步? [打印本頁]

作者: 齋老味    時間: 2010-12-16 11:11
標題: 有冇人諗住今日跑步?
今日得返七度八度
仲有少少雨
有冇 ching/ctse 今日會去跑步呢?
小心病喎............  
作者: vmhk    時間: 2010-12-16 11:17
放工就去跑,到時應該冇雨落~~
作者: Lawrence    時間: 2010-12-16 11:18
我放工都會過 跑馬地 跑一陣... 帶哂 風褸, 手套... 跑起應該唔會覺凍喇掛(我估)..
作者: 得得地    時間: 2010-12-16 11:26
好彩星期一跑咗長課, 哩兩三日都有藉口唔駛跑.   
最凍係初三發財跑咁嘅天氣, 跑咗半程都仲係手凍腳凍......   
作者: Mike_Li    時間: 2010-12-16 11:48
好彩我都系得個"諗"字傘,今日都吾跑lar,風大雨大又凍!
作者: 踢出我天地    時間: 2010-12-16 18:11
今日我會跑
作者: Josh    時間: 2010-12-16 18:48
finish a 18km, strong headwind around shing mun river and tolo harbour
作者: vmhk    時間: 2010-12-16 19:47
跑完了. 頭十幾分鐘真係凍到...塊面好似貼左幾十片退熱冰墊咁...跑左好耐背脊先開始有汗..不過跑緊果時真係好好feel
作者: rhinokan    時間: 2010-12-16 20:14
今日學校sports day, 因為有報比賽所以跑
跑之前凍到xyz, 但係跑完又唔凍
作者: lewischan    時間: 2010-12-16 20:30
我一陣去跑呀
星期日比賽今天熱下身
作者: Gunners    時間: 2010-12-16 21:06
原帖由 lewischan 於 2010-12-16 20:30 發表
我一陣去跑呀
星期日比賽今天熱下身

好凍喎ching
作者: kevintam1984    時間: 2010-12-16 21:38
今日去左GYM ROOM 跑, 出面真係太COLD LA
作者: 齋老味    時間: 2010-12-16 21:53
今日去左跑既師兄真係勁...........  
去 gym room 又真係一個幾好既選擇
不過我選擇........... 返屋企湊囡............  
作者: Ning    時間: 2010-12-16 22:25
Just back, feel not so COLD.
作者: hogay    時間: 2010-12-16 22:46
頭3K要著風褸先掂,熱身後除風褸跑全程都無問題 。
作者: ar125    時間: 2010-12-16 23:36
收工落街跑咗11k,之後即返屋企沖個熱水凉,超舒服!
作者: tank1438    時間: 2010-12-17 01:12
今晚著住大褸跑左上山,爽到HI HI....
跑完先去食公司ANNUAL DINNER...
作者: 齋老味    時間: 2010-12-17 01:12
睇黎我聽日都要跑啦
作為星期日比賽既最後練習...........
作者: WalkBreaks    時間: 2010-12-17 10:50
15晚同今朝都有跑.
海邊超凍
最易冷親應該係跑完濕左身未返到屋企果陣.
帽同手套幫到好多.
極力推介街邊$5綿手套
作者: Oscarynk    時間: 2010-12-17 13:59
15號早及今朝都有跑,但只係輕鬆的跑下暖下身。15號跑左5k半小時,今朝10k一小時,全部連熱身都計埋。15號有小小雨,今朝就有太陽,一流。

15號沒有太冷,只著背心加短跑褲就OK,今朝比較冷,熱身四個圈著左tight,但係原來要成7個圈先真係熱到身,第八個圈之後先敢除左jacket回復背心短褲。冇戴帽,有手套,不過手套不是真的保溫,卻可以擋風讓手露出來。一直跑都覺得手凍,但跑完之後就好溫暖。
作者: 齋老味    時間: 2010-12-17 14:21
今朝我都跑左轉
有返太陽暖好多!!!!  

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2