香港長跑網 - 長跑長友

標題: free sport低至1折盤點開倉優惠及$50現金券(至11年4月30日) [打印本頁]

作者: leoleebi    時間: 2011-3-22 10:20
標題: free sport低至1折盤點開倉優惠及$50現金券(至11年4月30日)
free sport低至1折盤點開倉優惠及$50現金券(至11年4月30日)

唔知有冇好野??

(lee 間係之前NB RC760 **新底價$289** 果間)

http://www.getjetso.com/forum/thread-395823-1-1.html
作者: aaroncslee    時間: 2011-3-22 16:05
多謝LEO ching提供^^
作者: econecon    時間: 2011-3-23 00:23
去開先去. 多數唔會有咩大驚喜.
作者: econecon    時間: 2011-3-23 22:23
間野好唔公道. 佢廣告既價錢同佢真正店舖標既價係唔同架. 小心!!!

仲有佢寫199元側邊有adidas adizero tempo. 完全係冇架.
作者: AY60    時間: 2011-3-28 11:19
所謂開倉或outlet都是賣斷碼舊貨,稍新的價錢跟其它shop沒什麼差別,覺得不存在便宜貨,選擇又少,不去也吧!
作者: leoleebi    時間: 2011-3-28 11:42
咁都好搵笨喎
作者: econecon    時間: 2011-3-28 22:26
原帖由 AY60 於 2011-3-28 11:19 發表
所謂開倉或outlet都是賣斷碼舊貨,稍新的價錢跟其它shop沒什麼差別,覺得不存在便宜貨,選擇又少,不去也吧!

佢間間野賣既價都唔同架. 同埋有D貨唔係廣告價. 係高於廣告價頗多.

佢其實都冇乜新貨賣講真.
作者: alexyim    時間: 2011-3-28 22:32
哦!這樣差勁的呢!去都沒用。不過也多謝LEO
作者: econecon    時間: 2011-3-28 23:22
原帖由 alexyim 於 2011-3-28 22:32 發表
哦!這樣差勁的呢!去都沒用。不過也多謝LEO

其實呢間既價某d貨還可以. 如果好似有間叫做2xxx sports咁. d美記鞋賣緊9折仲"開倉價". 真係笑左...

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2