香港長跑網 - 長跑長友

標題: 去日本旅遊, 小心N記人跟跑 [打印本頁]

作者: Gills    時間: 2008-7-20 09:24
標題: 去日本旅遊, 小心N記人跟跑
去日本旅遊, 有一群身穿各式各樣顏色, 類似Power Ranger既彩虹戰士, 當佢地以你為目標, 而閣下又拔足狂奔時, 尼班彩虹戰士就會跟住你跑呀跑....

http://hk.youtube.com/watch?v=2ry41RIkqHA
作者: Alfred    時間: 2008-7-20 10:06
標題: 回復 1# 的帖子
唔知有冇咁嘅機會呢?
作者: 龜速行    時間: 2008-7-20 10:13
thank gill c hing

ha ha

so interesting

nike promotion !

nike commercial always have good idea!
作者: Ning    時間: 2008-7-20 14:08
That's why I don't like "Nike", they spend most of resource on promotion but not to develop their products (e.g. shoes).
作者: blurmax    時間: 2008-7-20 15:58
I suppose it's a commercial advertisement only.  Otherwise it's an offence to stripe someone in public place!
作者: 力    時間: 2008-7-20 17:18
Funny clips!

So many color of shoes for selection!
作者: ChARsoN    時間: 2008-7-20 19:01
N 記人n 人跟跑?
唔知幾時可將全城ge 人同化晒?
作者: 神童威威    時間: 2008-7-20 21:35
原帖由 Gills 於 2008-7-20 09:24 發表
去日本旅遊, 有一群身穿各式各樣顏色, 類似Power Ranger既彩虹戰士, 當佢地以你為目標, 而閣下又拔足狂奔時, 尼班彩虹戰士就會跟住你跑呀跑....

http://hk.youtube.com/watch?v=2ry41RIkqHA

真攪笑 !下星期六我會去日本旅行,唔知有冇機會撞倒這班彩虹戰士呢?到時著住件網衫到佢地跑都幾過癮。
作者: rockstarman    時間: 2008-7-21 01:38
就同佢跑過!扯爆佢!

登錄/註冊後可看大圖

作者: redred    時間: 2008-7-21 08:45
嘩..好攪笑呀
開頭以為得十人左右
點知愈跑愈多人
而且好多顏色
好靚呀
作者: 瘋瘋    時間: 2008-7-21 09:06
作者: rockstarman    時間: 2008-7-21 13:11
扯爆佢!

登錄/註冊後可看大圖

作者: ChARsoN    時間: 2008-7-21 14:36
標題: 回復 12# 的帖子
但好多人包抄喎.....
作者: Alfred    時間: 2008-7-21 15:09
標題: 回復 13# 的帖子
總之扯爆哂佢哋啦,不過唔係我!
作者: kenneth    時間: 2008-7-21 15:11
作者: rockstarman    時間: 2008-7-21 16:53
不如我們集合一隊約三十人隊伍,每個都身穿怪獸服,一齊扯爆晒佢哋!

登錄/註冊後可看大圖

作者: nc    時間: 2008-7-21 16:55
會唔會係笑爆多d  
作者: 叮叮噹    時間: 2008-7-21 17:09
好啊!
恐怕會笑死街頭.
作者: Gills    時間: 2008-7-21 18:01
唉...我怕佢地未爆, 我先自爆呀...
作者: rockstarman    時間: 2008-7-21 19:18
原帖由 Gills 於 2008-7-21 18:01 發表
唉...我怕佢地未爆, 我先自爆呀...

我地三十幾人怪獸隊伍,唔會一次過出場引佢地跑,係用接力方式,一個接一個出場,每位只跑一兩K,輪爆佢地!

登錄/註冊後可看大圖

作者: ram    時間: 2008-7-22 21:21
玩到被人剝光豬!!!真係該煨lor
作者: rockstarman    時間: 2008-7-23 04:56
先下手為強,我剝他們光豬先。

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2