香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2011跑族半馬東莞站by東莞老表 [打印本頁]

作者: 大雄2009    時間: 2011-5-12 00:25
標題: 2011跑族半馬東莞站by東莞老表
大雄東莞表弟於賽道神出鬼沒, 擒上擒落, 身水身汗為大家拍下了不少珍貴鏡頭, 辛苦晒呀老表!!!

去相: http://www.sportsoho.com/pg/photos/album/1293895/201158
作者: 零下十度    時間: 2011-5-12 08:40
辛苦大雄老表~多謝晒~
作者: mill    時間: 2011-5-12 09:31
同我地多謝你老表呀大雄
作者: 鬼佬    時間: 2011-5-12 09:40
小弟都係第一次影跑步題材,時間倉促,功課未做足,時間上卡得唔準,機位都好時間考慮,去到第三拍攝點時第一第二位都過咗,第三位都影唔到全相。

自己認為影得最好係第二個拍攝點,師兄師姐們要高清無碼大相可以PM小弟,同埋確認郵箱可以收到20M以上附件。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 馬拉    時間: 2011-5-12 13:39
標題: 回復 4# 的帖子
辛苦晒東莞老表嘅訓身靚相!
好懷念大岭山農場鮮甜走地雞,有機疏菜,茄子,
新鮮蜜糖茶及蛋糕,多謝晒!!!
期待荔枝成熟時灬
作者: hobbywet    時間: 2011-5-12 17:03
標題: 回復 1# 的帖子
謝謝你老表靚相
作者: martin25    時間: 2011-5-12 20:54
謝謝大雄老表靚柤,唔該哂.
作者: 大雄2009    時間: 2011-5-12 23:03
原帖由 鬼佬 於 2011-5-12 09:40 發表
小弟都係第一次影跑步題材,時間倉促,功課未做足,時間上卡得唔準,機位都好時間考慮,去到第三拍攝點時第一第二位都過咗,第三位都影唔到全相。

自己認為影得最好係第二個拍攝點,師兄師姐們要高清無碼大 ...

辛苦晒鬼佬師兄, d相影得好專業, 能把大自然與跑手融合在一起.

唔該種定多d菜同埋養定多d雞, 仲有記住叫d蜜蜂勤力d採蜜, 當荔枝成熟時我地就會黎食晒你個農場d野!!!
作者: allanccl    時間: 2011-5-12 23:40
謝謝鬼佬師兄,乜你響我身邊映相我都唔知。辛苦晒! d相好靚 啊! 謝謝!
作者: dannylun    時間: 2011-5-13 09:24
Thank you!
作者: denis3885    時間: 2011-5-15 14:00
辛苦哂!謝謝。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2