香港長跑網 - 長跑長友

標題: 我自己跑圈的問題. [打印本頁]

作者: ahming914    時間: 2011-11-4 23:00
標題: 我自己跑圈的問題.
我自己成日都跑圈..見到人地係我側邊跑 我就會無哂心機 5想跑...跑街又吾會咁... 跑圈吾知點解會比左種無形的壓力給我可能是心理作用
作者: Goman    時間: 2011-11-5 09:03
可以試下跑街o丫,每區都有好多跑友約跑架
作者: 長跑    時間: 2011-11-5 12:35
睇你點諗啦, 我會視對方為假想敵, 盡量跟
有時實力相差太多, 就唔跟, 以免影響自己訓練
期望下次見面, 要將差距收窄
作者: musiclove    時間: 2011-11-7 19:21
我會視一切為浮雲 任由他們飄過
練跑切忌心浮氣燥
影響左練習就唔好啦  太好既就唔好跟喇
作者: tkorunner    時間: 2011-11-7 22:24
我唔會理其他人(其實想比較也不能, 跑步年資不同, 長短不同, 練跑的方法不同 : LSD, interval, tempo run, etc ,速度自然不同) , 跑步時我唯一想戰勝的人是自己.
作者: PABBPA    時間: 2011-11-8 08:29
原帖由 tkorunner 於 2011-11-7 22:24 發表
我唔會理其他人(其實想比較也不能, 跑步年資不同, 長短不同, 練跑的方法不同 : LSD, interval, tempo run, etc ,速度自然不同) , 跑步時我唯一想戰勝的人是自己.

讚好 ^^
作者: chuen3182    時間: 2011-11-8 09:41
( TKO-runner Ching 說得對 )X2

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2