香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2012 陸上兩項 <一> [打印本頁]

作者: snail    時間: 2012-1-15 21:11
標題: 2012 陸上兩項 <一>
點解架車踩完會咁污漕架!? 雖然話落雨遮, 但我未試過踩完車成架車都係沙! 我以為推左架車落沙灘踩!
作者: 得得地    時間: 2012-1-15 23:42
原帖由 snail 於 2012-1-15 21:11 發表
點解架車踩完會咁污漕架!? 雖然話落雨遮, 但我未試過踩完車成架車都係沙! 我以為推左架車落沙灘踩!

我都唔知點解, 我都係有沙......
下晝大清洗咗一次...   (平時好懶)

件衫啲漬, 好似好難洗得甩.....
作者: steve1222    時間: 2012-1-16 13:46
可能果邊地盤,多泥頭車多沙車,都洗左個成個幾鐘
作者: snail    時間: 2012-1-16 15:14
同埋尋日好少人(大人)玩, 印象中係近年最少人一次
作者: gforce    時間: 2012-1-16 21:42
原帖由 snail 於 2012-1-16 15:14 發表
同埋尋日好少人(大人)玩, 印象中係近年最少人一次

尋日太多比賽啦!
作者: gforce    時間: 2012-1-16 21:43
大家洗完車記得補番d油, 唔係好快會生銹
作者: snail    時間: 2012-1-17 16:32
原帖由 orce 於 2012-1-16 21:42 發表 尋日太多比賽啦!

足證鐵人會比賽無曬吸引力!

今場比賽反而有李志和撐場, 認真反諷!
作者: eddiebuzz    時間: 2012-2-13 15:53
原帖由 得得地 於 2012-1-15 23:42 發表 我都唔知點解, 我都係有沙......下晝大清洗咗一次...   (平時好懶)件衫啲漬, 好似好難洗得甩.....

Have you found this?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=338921996133168&set=a.338919529466748.88241.154803834544986&type=3&theater
作者: 得得地    時間: 2012-2-13 17:23
原帖由 eddiebuzz 於 2012-2-13 15:53 發表

Have you found this?  

Yes. Found !
Thank you !   

'Long distance' in January.
Tried the 'short distance' yesterday.

Enroled for March race already, which was full after only few days.   
作者: Laichi    時間: 2012-2-13 22:55
原帖由 得得地 於 2012-2-13 17:23 發表
'Long distance' in January.
Tried the 'short distance' yesterday.

咦?乜你昨天玩短咩?我都係喎!又唔黎打聲招呼呀?
作者: 得得地    時間: 2012-2-14 00:14
原帖由 Laichi 於 2012-2-13 22:55 發表
咦?乜你昨天玩短咩?我都係喎!又唔黎打聲招呼呀?

跑之前有見到你, 我冇同你相認 !

但係, 跑緊嗰陣咪叫咗你囉:   荔枝加油 !!!

你咁都估唔到係我 ?       東涌鐵人   

攞獎喎 !!!   

Thanks for the pictures in sportsoho !   

作者: Laichi    時間: 2012-2-15 08:23
跑緊時會神志不清的嘛!聽到D加油聲,都唔知邊個打邊個了!

攞奬?嘻嘻!僥倖既啫!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2