香港長跑網 - 長跑長友

標題: 禁区解禁 [打印本頁]

作者: little-fish    時間: 2012-2-15 17:33
標題: 禁区解禁
有冇ching ctse 有map 是那一段? 由其是米埔至落馬洲! 何時解禁梧桐河至落馬洲(馬草壟以北,沿深圳河) ?
作者: Gunners    時間: 2012-2-15 17:37
小魚師兄,又可以跑入d啦
作者: chusiuyee    時間: 2012-2-15 20:30
quote]原帖由 little-fish 於 2012-2-15 17:33 發表

登錄/註冊後可看大圖

有冇ching ctse 有map 是那一段? 由其是米埔至落馬洲! 何時解禁梧桐河至落馬洲(馬草壟以北,沿深圳河) ? [/quote]
小魚師兄,你試下問下100公里Kenny師兄呀!佢應該跑跑埋埋唔少地圖
作者: little-fish    時間: 2012-2-15 21:28
標題: 回復 3# 的帖子
唔係路段,係要解封区地圖,我google 唔到,文字版都難for  sure 係那裏.
梧桐河沿深圳河至落馬洲係練半馬好去處,練平地唔使坐車去大埔,又唔使不停轉圈.1圈 15km,兩圈便30了. 今曰去睇仍未解封! 可能要等河套hgj059" />" />hj

明日去玩bride's road 來回,有力就去沙頭角睇一下

作者: kennysze    時間: 2012-2-15 21:35
小魚師兄,我希望抽到時間,下星期跑去看看!!
作者: little-fish    時間: 2012-2-16 17:32
今日冇跑入沙頭角,不過聽小巴司機閒談話只開放3條村,村口有牌閒人免進,開放的新區亦冇士多,只有1公厠.
鹿頸至沙頭角2km
作者: kennysze    時間: 2012-2-16 22:09
今日頭條有開放禁區地圖!

原帖由 little-fish 於 2012-2-16 17:32 發表
今日冇跑入沙頭角,不過聽小巴司機閒談話只開放3條村,村口有牌閒人免進,開放的新區亦冇士多,只有1公厠.
鹿頸至沙頭角2km

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2