香港長跑網 - 長跑長友

標題: Nike Night Run [打印本頁]

作者: golfer504    時間: 2012-5-15 11:22
標題: Nike Night Run
一直都想去玩, 點知不經不覺明晚是最後一晚.

唔知有冇ching玩過, 氣氛如何?
作者: 阿貓    時間: 2012-5-15 12:49
原帖由 golfer504 於 2012-5-15 11:22 發表 一直都想去玩, 點知不經不覺明晚是最後一晚. 唔知有冇ching玩過, 氣氛如何?
好玩 去啦
聽晚喺邊度阿?

作者: golfer504    時間: 2012-5-15 13:47
3月7 – 5月16日�逢星期三
MARCH
7th         尖沙咀 <> 西九龍
14th        中環 <> 灣仔
21st        尖沙咀 <> 西九龍
28th        中環 <> 灣仔

APRIL
4th         尖沙咀 <> 西九龍
11th        中環 <> 灣仔
18th        尖沙咀 <> 西九龍
25th        中環 <> 灣仔

MAY
2nd         尖沙咀 <> 西九龍
9th        中環 <> 灣仔
16th        尖沙咀 <> 西九龍
作者: 阿貓    時間: 2012-5-15 18:47
[quote]原帖由 golfer504 於 2012-5-15 13:47 發表

登錄/註冊後可看大圖

3月7 – 5月16日�逢星期三

MAY
2nd         尖沙咀 <> 西九龍
9th        中環 <> 灣仔
16th        尖沙咀 <> 西九龍

唔該晒師兄
5月2號, 我第一次參加,
跑前有領跑員, 帶住一齊做15分鐘熱身運動, 大家唔會怕羞閃縮,
一齊投入跟住做, 聽到唔小笑聲, 氣氛真不錯, 唯一不好就係領跑員
冇用大聲公/咪, 所以聽得冇咁清楚, 希望第日佢哋會用啦, 同埋
希望領跑員着顔色醒目易認些的衫, 唔好再全身黑色.

作者: golfer504    時間: 2012-5-15 23:39
Their updates :
###########################################################
【Night Run】聽晚將會係呢季最後一次Night Run,你又點可以唔參加呢!? 由於尖沙咀聽晚有活動進行,我哋將會改為喺中環進行!一樣係7:40pm喺中環7號碼頭集合熱身,約8:00pm起跑!唔使報名!

我哋會喺6月底再次推出新一輪的Nike Night Run活動,請密切留意我哋嘅公佈。下星期開始,一班social runners會繼續喺每個星期三跑步,路線及安排同之前Night Run一樣,你地隨時都可以join佢哋架!未認識佢地嘅就喺今個星期大家互相交流下啦!

###########################################################

Again, I cannot join tomorrow

作者: LL3578    時間: 2012-5-15 23:48
呢個活動我都有留意,只不過我一係去左TKO約跑,一係去左學校function 黎唔到
話咁快聽晚就煞科,黎唔到真係有點可惜
作者: 阿貓    時間: 2012-5-16 00:52
標題: 回復 5# 的帖子
你的新資料
我準備好晒行裝去參加的, 港島仲啱我阿
師兄唔好喊啦...好淒涼咁 眨吓眼就6月啦, 到時參加啦
作者: sm_man    時間: 2012-5-16 12:30
佢地6月再攪...到時一於玩大佢...
作者: Ziramas    時間: 2012-6-7 16:09
Please advise where can I get the info. of Nike Night Run, thanks.
作者: drsoeasy    時間: 2012-6-7 23:47
https://www.facebook.com/NikeRunningHK
作者: Ziramas    時間: 2012-6-8 09:46
原帖由 drsoeasy 於 2012-6-7 23:47 發表
https://www.facebook.com/NikeRunningHK

thank you.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2