香港長跑網 - 長跑長友

標題: Garmin 新錶 Fenix [打印本頁]

作者: allanccl    時間: 2012-9-7 19:58
標題: Garmin 新錶 Fenix

登錄/註冊後可看大圖

高度計

登錄/註冊後可看大圖

氣壓計

登錄/註冊後可看大圖

Compass

登錄/註冊後可看大圖

氣溫

登錄/註冊後可看大圖

電池壽命:up to 50 hours (GPS mode); 2 weeks (sensor mode); 6 weeks (watch mode)
防水性:  有 (50 公尺)
作者: 柔詠    時間: 2012-9-7 20:07
有lap., 有pacing ?
How much ?
作者: allanccl    時間: 2012-9-7 20:36
貴910XT少少,問緊代理團購價,請留意會員區。
作者: didierlee    時間: 2012-9-7 22:41
作者: 柔詠    時間: 2012-9-7 23:23
亮哥,
你有310 , 910....再入呢隻?
作者: allanccl    時間: 2012-9-8 08:19
原帖由 柔詠 於 2012-9-7 23:23 發表
亮哥,
你有310 , 910....再入呢隻?

310差不多過保用期時壞了(入水),維修後換了一隻新錶,我送了給囝囝想鼓勵佢跑步,不過見佢跑過一次,隻錶、心跳帶及usb stick都好厚塵,有點浪費但不便取回。
910已經好夠用,這錶似乎專for玩山的,呢兩年無操山,所以沒有需要換,但打算會幫會員朋友搞團購的。
作者: 柔詠    時間: 2012-9-8 14:28
見這隻樣又靚仔....雖然有隻310,但心郁郁...
還昰polar 好,因未用過polar....
作者: Thales    時間: 2012-9-8 21:06
原帖由 allanccl 於 2012-9-8 08:19 發表

310差不多過保用期時壞了(入水),維修後換了一隻新錶,我送了給囝囝想鼓勵佢跑步,不過見佢跑過一次,隻錶、心跳帶及usb stick都好厚塵,有點浪費但不便取回。
910已經好夠用,這錶似乎專for玩山的,呢兩年無操山 ...

囝囝咩年紀?
作者: allanccl    時間: 2012-9-8 21:09
原帖由 Thales 於 2012-9-8 21:06 發表

囝囝咩年紀?

廿幾歲,不過都幾肥下。
作者: kelvin71    時間: 2012-9-8 21:38
原帖由 柔詠 於 2012-9-8 14:28 發表 見這隻樣又靚仔....雖然有隻310,但心郁郁...還昰polar 好,因未用過polar....

師兄想睇polar邊款錶?
作者: markk    時間: 2012-9-9 13:00

作者: 炒炒    時間: 2012-9-9 18:53
有興趣, 不過好似對我黎講功能太多
作者: ccomeout    時間: 2012-9-10 11:42
嘩!開GPS都可以玩60hrs, 正喎!
作者: number_4    時間: 2012-9-17 16:34
我對依只表有興趣喎
作者: markk    時間: 2012-9-18 10:52
剛買了Polar。。。但還是有興趣
作者: cielsoul    時間: 2012-9-19 21:02
有貨未? 邊道有得買?
想入一隻喎
作者: 柔詠    時間: 2012-9-19 21:25
等出左定價先.....

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2