香港長跑網 - 長跑長友

標題: 邊到可以揾到FEATHER FINE 2(TJR492-4093) 25號size? [打印本頁]

作者: 思南    時間: 2012-10-25 15:58
標題: 邊到可以揾到FEATHER FINE 2(TJR492-4093) 25號size?
請問有冇邊位師兄師姐知道邊到有呢隻色25號size?
[attach]19012[/attach]
作者: momolone    時間: 2012-10-26 14:33
標題: 回復 1# 的帖子
之前約兩、三個月左右,有另一位ching提及北角和富中心新開咗一間運動店,

小弟9月頭去過該店, 試過ching post相呢款tiger鞋,
ching 可嘗試致電查詢有無size!

tel: @%!^^!## (唔知規則准唔准post 電話,所以ching自己睇番keyboard解碼)
作者: smallegg    時間: 2012-10-27 11:58
標題: 回復 1# 的帖子
早兩星期去元州邨入左對橙色, 我好似見到有呢隻色, 你可以去睇下!!
作者: 思南    時間: 2012-10-28 21:31
原帖由 momolone 於 2012-10-26 14:33 發表
之前約兩、三個月左右,有另一位ching提及北角和富中心新開咗一間運動店,

小弟9月頭去過該店, 試過ching post相呢款tiger鞋,
ching 可嘗試致電查詢有無size!

tel: @%!^^!## (唔知規則准唔准post 電話 ...

唔該晒momolone師兄

作者: 思南    時間: 2012-10-28 21:32
原帖由 smallegg 於 2012-10-27 11:58 發表
早兩星期去元州邨入左對橙色, 我好似見到有呢隻色, 你可以去睇下!!

唔該晒smallegg師兄
作者: 龜兔競跑    時間: 2012-10-29 13:36
各位ching,早幾日經過元州邨,間舖租约滿,將會吳做,有嘢搵真係要快點啦,好多貨好似都有折頭。i
作者: Tabo    時間: 2012-11-1 22:52
荃灣, 青衣運動X都見到, 不過冇問有冇 25 號, 仲有興趣可打電話問問.
作者: 思南    時間: 2012-11-2 13:40
原帖由 龜兔競跑 於 2012-10-29 13:36 發表
各位ching,早幾日經過元州邨,間舖租约滿,將會吳做,有嘢搵真係要快點啦,好多貨好似都有折頭。i
有時間一定要去睇睇
作者: 思南    時間: 2012-11-2 13:44
原帖由 Tabo 於 2012-11-1 22:52 發表
荃灣, 青衣運動X都見到, 不過冇問有冇 25 號, 仲有興趣可打電話問問.

唔該晒Tabo師兄!基本上我放棄咗喇
因為我上日本樂天都話冇貨訂唔到
作者: Tabo    時間: 2012-11-3 23:11
吓,我上星期先喺青衣果間買咗綠色果對,仲有特價,只須 HKD$ 645.0!
作者: 思南    時間: 2012-11-4 09:50
原帖由 Tabo 於 2012-11-3 23:11 發表
吓,我上星期先喺青衣果間買咗綠色果對,仲有特價,只須 HKD$ 645.0!

綠色我睇其他地方都有25號,係呢對姣婆藍難揾啲
作者: little-fish    時間: 2012-11-4 19:05
標題: 回復 11# 的帖子
沙田城市廣場運毒家今日見有
作者: 思南    時間: 2012-11-4 20:24
原帖由 little-fish 於 2012-11-4 19:05 發表
沙田城市廣場運毒家今日見有

小魚師兄,今日我真係上過沙田新城市廣場運毒家呀,最細得27號
作者: little-fish    時間: 2012-11-5 07:58
I see,我冇問
作者: 思南    時間: 2012-11-7 07:42
原帖由 little-fish 於 2012-11-5 07:58 發表
I see,我冇問

唉.....腳細真係好鬼煩
作者: smallegg    時間: 2012-11-7 14:59
前日行過旺角波鞋街運x家有呢隻色, 但唔知有冇25號呢。
作者: 思南    時間: 2012-11-7 23:00
原帖由 smallegg 於 2012-11-7 14:59 發表
前日行過旺角波鞋街運x家有呢隻色, 但唔知有冇25號呢。

唔該晒smallegg師兄,運x家全線冇25號。
作者: little-fish    時間: 2012-11-8 08:40
我腳細但要wide 版

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2