香港長跑網 - 長跑長友

標題: 請問香港有無呢隻色既wave elixir 7 ? [打印本頁]

作者: kiuly    時間: 2012-11-22 01:06
標題: 請問香港有無呢隻色既wave elixir 7 ?

登錄/註冊後可看大圖

A.適合中低足弓跑者,重視安定效果,高穩定性鞋款
B.全新獨特風格鞋面設計
C.追加前腳掌彈性支撐條設計
D.Mizuno扇形Wave
E.SmoothRide
F.ap+中底+X-10耐磨大底
G.G3大底
-------------------------------------------------------------------------------
唔知大家近排有無見過呢?
小弟搵來搵去都係得黃色…
網上又少資料…
麻煩哂!

作者: ryim    時間: 2012-11-22 09:07
MK見過呢款色
作者: alexckwhk    時間: 2012-11-22 10:06
原帖由 ryim 於 2012-11-22 09:07 發表
MK見過呢款色

Me too
作者: kiuly    時間: 2012-11-22 10:41
竟然係咁?等我得閒去睇下先~
係咪都係波鞋街呢?
---
有隻Wave Mercury 2 都係呢個紋...好玩野///有日見到呢對特價$553..就咁經過以為係上面果對...

登錄/註冊後可看大圖

A. 訓練目標4hr 30mins完成全馬之輕量慢跑鞋
B. 追求提升者
C. ap+中底
D. DYNAMOTION FIT鞋面構造
E. MIZUNO INTERCOOL腳底排熱氣
F. MIZUNO扇型WAVE
G. SmoothRide
H. X10耐磨大底
I. 輕量化(280 g) (27.0 cm單腳)

作者: ryim    時間: 2012-11-22 10:56
原帖由 kiuly 於 2012-11-22 10:41 發表
竟然係咁?等我得閒去睇下先~
係咪都係波鞋街呢?
---
有隻Wave Mercury 2 都係呢個紋...好玩野///有日見到呢對特價$553..就咁經過以為係上面果對...

http://wide.tw.rakuten-static.com/45pic/8KN-23609_45.j ...
MK見到?
作者: akirayuki    時間: 2012-11-22 14:17
呢一隻色都幾靚.....
作者: man1973    時間: 2012-11-22 14:56
what is the function of this series ?
作者: kiuly    時間: 2012-11-22 15:38
標題: 回復 5# 的帖子
唔係呀..元朗見到...
---
回man1973師兄
我更新左有圖果2個comment有鞋的特性~

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2