香港長跑網 - 長跑長友

標題: 屯門新手報到 [打印本頁]

作者: Simon@_@    時間: 2013-3-24 21:15
標題: 屯門新手報到
請問有無Ching每個星期五收工會由荃灣跑入屯門嗎?
小弟剛剛開始跑了兩星期,希望可以找人一起跑,會多d動力同決心
作者: mill    時間: 2013-3-25 10:59
Welcome!!  Simon你好!  我地每星期都有跑青山公路的, 但我們最多只是跑到青龍頭就折返, 返荃灣公園集合的..
有興趣都來join吓大家跑啦!
作者: Simon@_@    時間: 2013-3-25 11:20
mill 發表於 2013-3-25 10:59
Welcome!!  Simon你好!  我地每星期都有跑青山公路的, 但我們最多只是跑到青龍頭就折返, 返荃灣公園集合的. ...

mill 姐你好!如果join 你地跑到青龍頭可以嗎,我自己跑入屯門,因為我住屯門唔想折返荃灣
thx
作者: mill    時間: 2013-3-25 11:44
Simon@_@ 發表於 2013-3-25 11:20
mill 姐你好!如果join 你地跑到青龍頭可以嗎,我自己跑入屯門,因為我住屯門唔想折返荃灣
thx ...

明白, 但我們不一定每個人都跑入青龍頭的, 因為如果他們星期日有比賽的話, 就唔會跑咁遠架喇..
但起步就可以一齊起囉! 希望你明白.
作者: Simon@_@    時間: 2013-3-25 12:14
mill 發表於 2013-3-25 11:44
明白, 但我們不一定每個人都跑入青龍頭的, 因為如果他們星期日有比賽的話, 就唔會跑咁遠架喇..
...

明白,明白,好多謝你的解說,我今個星期可以JOIN 你們一齊起步嗎
C 姐如果想JOIN 長跑網入會,張相片係未咩相都得呀,因為我無証件相
作者: mill    時間: 2013-3-25 14:18
Simon@_@ 發表於 2013-3-25 12:14
明白,明白,好多謝你的解說,我今個星期可以JOIN 你們一齊起步嗎
C 姐如果想JOIN 長跑網入會, ...

SIMON, 因今個(星期5)是假期, 我們未知會不會約跑, 請你有空到網友約跑區看看好? .  
另外有關入會的事, 請到下面看看https://www.longrun.hk/forum/thread-18596-1-1.html:
(其實唔一定要證件相的, 只要相片的Size唔太大都可能啊!)
作者: Simon@_@    時間: 2013-3-25 15:13
mill 發表於 2013-3-25 14:18
SIMON, 因今個(星期5)是假期, 我們未知會不會約跑, 請你有空到網友約跑區看看好? .  
另外有關入會的事, ...

感謝!mill 姐

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2