香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2013.5.26【RUN FREE City Relay】(圍威喂截止) [打印本頁]

作者: jchip    時間: 2013-5-17 09:34
標題: 2013.5.26【RUN FREE City Relay】(圍威喂截止)

圍威喂截止
作者: jchip    時間: 2013-5-17 09:36
Any team still needs runner?
作者: LL3578    時間: 2013-5-17 10:49
唉....唔好提呢個賽事,講起就成肚火
我同某幾名跑友之前報左名,但名額一早full左
主辦果邊又唔通知已經滿額
作者: coolmanlai    時間: 2013-5-17 11:31
呢個賽事純粹留俾自己友玩,但又想引起公眾注意,以增宣傳效果,手法低劣
作者: bunbun    時間: 2013-5-17 12:14
攪比賽無非為宣傳品牌, 但而家反宣傳

老實講, 若一早話滿額是無問題, 但行政錯誤了!

作者: jchip    時間: 2013-5-17 19:55
吓! 原來一早滿阻架! 在fb宣傳緊喎! 好! 等我dislike 佢先! 越來越圍威喂!
作者: tammytse    時間: 2013-5-17 20:03
我嗰隊都給reject了。不過個idea幾有趣。本週末反正要longrun.  如天氣ok會從將軍澳跑去深水埗。不過會改下路線。會經華永出藍田秀茂坪去彩虹,咁樣條路會長d. 從將軍澳到深水埗應有21k了。
作者: 臭男人    時間: 2013-5-17 22:07

我無報,但我有試跑過佢要求的地方,原來有好多shortcut可以去到,全程廿公里多啲
唔使錢的比賽,預咗報唔到啦,有乜好慶,咁樣命都短幾年

作者: laputa99    時間: 2013-5-17 23:23
是否 1 take 牌? 我都覺得e個辦賽事為名, 宣傳為實, 啲隊伍揀年青人為主幫它宣傳,
無推廣長跑運動之心.
作者: bunbun    時間: 2013-5-18 06:21
If, and only if

有organizer, 用這個idea, 攪個City Relay
不過, 就要收費 (那有咁多Free Lunch)

大家又會唔會join?
作者: gary928    時間: 2013-5-18 16:51
bunbun 發表於 2013-5-18 06:21
If, and only if

有organizer, 用這個idea, 攪個City Relay

會﹐只要是有心攪﹐報名費不是問題。
作者: bunbun    時間: 2013-5-18 17:46
gary928 發表於 2013-5-18 16:51
會﹐只要是有心攪﹐報名費不是問題。

我覺得 City Relay個concept幾work

不過"一tick"牌, 就攪到豪無誠意
作者: 立花道雪    時間: 2013-5-18 19:09
我報到, 不過得30隊咪好冷清
作者: shirley7806    時間: 2013-5-20 16:48
我果隊都報到,好彩!

不過我同意樓上c兄所講:"唔使錢的比賽,預咗報唔到啦,有乜好慶,咁樣命都短幾年"
跑步都係為健康為開心,唔好為啖氣~
作者: sm_man    時間: 2013-5-21 09:44
覺得有點奇怪係平時D收錢既比賽半日爆滿大家都沒有怨言, 但今次就有不滿出現,
其實如果同時有30人係同一路段衝刺, 其實都有危險因素...放心啦
今次活動成功以後大把機會啦....
作者: leefs    時間: 2013-5-26 20:08
NIKE RUNFREE CITY RELAY

峰、歡、駒、小鵬同埋啊Sue!
為我們奪得賽事冠軍。
辛苦晒!做得好!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2