香港長跑網 - 長跑長友

標題: 淘寶入的運動裝備(腰袋, 反光手帶) [打印本頁]

作者: johnlau    時間: 2013-6-4 09:24
標題: 淘寶入的運動裝備(腰袋, 反光手帶)
擒晚試用唔錯, 個腰袋細, 但有彈性, 成部iphone5放入去都無問題.
反光帶會自己吸住隻手,都okay,不過流汗會有少少焗.

https://www.longrun.hk/forum.php?mod=attachment&aid=MjE1OTd8OWM1YzQ0MjcyODQwNWViNWVkY2EzNDM4NjgzMTUyNDJ8MTcyNjgxODA2Nw%3D%3D&request=yes&_f=.jpg

作者: 孖八    時間: 2013-6-4 12:38
我也有腰袋
以后出门旅行带埋去装碎银
作者: kanokanok    時間: 2013-6-4 14:16
C兄, 腰袋要幾錢呀?
作者: johnlau    時間: 2013-6-4 14:21
全部加埋HKD$200有找. 因為運費要$30, 所以一次買兩個.
作者: kanokanok    時間: 2013-6-4 14:53
唔該哂~~
作者: 孖八    時間: 2013-6-4 16:01
哈 我买滴颜色没师兄甘靓 十几蚊包邮
作者: gisp    時間: 2013-6-5 00:14
我都有係淘寶買彈性腰包,不過雙拉鍊,攞野會方便D,通常鎖匙同電話分開放.

作者: 五香牛肉    時間: 2013-6-5 00:56
我同樓主一樣都入左呢D~不過顏色無你咁鮮
經GISP師兄提一提...好似買雙拉鏈好D...
作者: johnlau    時間: 2013-6-5 08:57
其實後便藍色個款係3拉鏈的, 因為我唔使袋鎖匙, 所以都唔太怕, 同埋有時會手渣電話快睇跑緊時既資料(我用runmeter).
作者: johnlau    時間: 2013-6-5 08:57
仲有佢仲有個配件 (幅圖右上角), 加9蚊左右, 一個防水膠袋, 四個夾能量bar既夾, 四個夾號碼布用.
作者: ahleung    時間: 2013-6-13 20:20
之前我也在淘X買過,不過遇流汗濕後出現退色,污染了件跑衣,希望你買的這款不會這樣吧!
作者: Gunners    時間: 2013-6-18 06:36
最近喺樓下商場買左個有兩個袋ge,一大一細,可以鎖匙,電話分開放.$35.
作者: johnlau    時間: 2013-7-9 10:37
最近係十蚊店見有反光帶同彈性腰包(只有一個袋), 賣$12, 有興趣版友唔使淘了, 如果我早見到都唔使走去淘
作者: ctm1149    時間: 2013-7-9 20:23
邊間呀?ching
作者: johnlau    時間: 2013-7-10 10:18
ctm1149 發表於 2013-7-9 20:23
邊間呀?ching

我係將軍澳廣場間jusco $12 店見到的, 有螢光手/腳帶同彈性腰包.
作者: kin8333    時間: 2013-7-10 11:05
沙田都是一樣$12元,去年尾都買了幾個送給跑朋啦
作者: divejy    時間: 2013-9-6 13:13
kin8333 發表於 2013-7-10 11:05
沙田都是一樣$12元,去年尾都買了幾個送給跑朋啦

請問是沙田甚麼店鋪?

thanks
作者: kin8333    時間: 2013-9-6 20:07
禾輋商場 12元店

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2