香港長跑網 - 長跑長友

標題: 木馬病毒襲Facebook [打印本頁]

作者: 力    時間: 2008-10-14 08:56
標題: 木馬病毒襲Facebook
Message removed to avoid copyright infringement

作者: 瘋瘋    時間: 2008-10-14 09:13
作者: saki    時間: 2008-10-14 10:02
最安全的方法是在朋友的電腦用facebook 開 youtube...........
作者: ram    時間: 2008-10-14 10:10
昨日係facebook收到個朋友的message
唔係好明講d咩同埋有一個google的超連結
諗諗下都冇click落去之後delete埋個mesage
好彩,一額汗
作者: kenneth    時間: 2008-10-14 10:20
作者: 曲奇    時間: 2008-10-14 12:14
其實唔單止facebook,朋友以email、msn 等send俾你的連結..
除非有特別話俾你聽條link係開d乜..
否則唔開為妙呀...
作者: blurmax    時間: 2008-10-14 12:27
Should be very careful to handle such culprit attack!
作者: ram    時間: 2008-10-14 13:42
原帖由 cookie97 於 2008-10-14 12:14 發表
其實唔單止facebook,朋友以email、msn 等send俾你的連結..
除非有特別話俾你聽條link係開d乜..
否則唔開為妙呀...

其實e個可以話係理智同好奇心兩者之間的鬥爭........
作者: 瘋瘋    時間: 2008-10-14 13:50
作者: redred    時間: 2008-10-14 14:31
近日d fd都send 左d怪message 黎
我仲諗住打開
但電腦話有毒,所以我無開到

不過facebook,好有用,我搵返好多同學仔
仲有間唔中幫下lee 到宣傳下
作者: 龜速行    時間: 2008-10-14 14:52
標題: 回復 9# 的帖子
"FACEBOOK係一偉大發明!
瘋狂 C hing 同意你嘅講法 

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2