香港長跑網 - 長跑長友

標題: 郵遞報名失敗,好失望 [打印本頁]

作者: kenwong    時間: 2013-10-18 17:39
標題: 郵遞報名失敗,好失望
報名個日唔記得請假,到記得個陣已經請唔到,報名當日早上十點已經full左,第二日先托朋友幫我填表寄信,最後都係失望既結果.
跑左四年,原本以為應得既事,因為自己一時疏忽而失去左參賽機會,我同自己講,以後唔會再犯同樣錯誤!

作者: kin8333    時間: 2013-10-18 18:38
師兄報半碼玩啦,唔好失望
作者: fatwoon    時間: 2013-10-18 18:50
師兄留意下,往年到咁上下,大會都會放返D名額出黎比人再報名!
作者: daniel0415    時間: 2013-10-18 19:03
fatwoon 發表於 2013-10-18 18:50
師兄留意下,往年到咁上下,大會都會放返D名額出黎比人再報名!

我諗今年冇咩可能了
作者: faisukhk    時間: 2013-10-18 21:50
我今日都收到相信嘅短訊,好失望,好似仲難報名過以前。
作者: ChowChow    時間: 2013-10-18 22:00
C兄今年玩住半馬先, 路不會走, 出年再來

作者: longman    時間: 2013-10-18 23:43
ching, 唔使難過, 今年冇米出年羅, 又或者到外地參加比賽顺道去旅行
作者: red2    時間: 2013-10-19 00:19
三小時就滿 22/10要早D了
作者: DorisC    時間: 2013-10-19 09:47
今年更瘋狂, 出年將如何?
作者: stephensuen    時間: 2013-10-19 11:51
我都係,我第一日寄都失敗,今年原本第十次跑渣打
作者: Pawda    時間: 2013-10-19 12:19
其實今年報名安排幾好,報唔到全馬可以退而求次下星期報1/2馬,再唔係10 km都好過冇. 如果掉番轉10 km行先,報唔到全馬就真係要等下年!
作者: ycasiu    時間: 2013-10-19 17:34
寧缺勿濫
作者: scscsc    時間: 2013-10-19 18:13
今年鼓勵大家用網上報名,我估計郵寄名額比以前少很多,因此我認為全馬的參加條件係時候收緊了,例如要跑過半馬,全馬成績較佳優先報名等
作者: 成記士多    時間: 2013-10-19 23:06
2014 高雄國際馬拉松 和渣打同一天。
作者: George2    時間: 2013-10-20 04:56
我都係郵寄失敗了。不過會再戰半馬心,定下新目標做出最佳紀錄。
作者: longman    時間: 2013-10-20 13:42
scscsc 發表於 2013-10-19 18:13
今年鼓勵大家用網上報名,我估計郵寄名額比以前少很多,因此我認為全馬的參加條件係時候收緊了,例如要跑過 ...

同意師兄所言, 冇理由跑過10k就可以報全馬.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2