香港長跑網 - 長跑長友

標題: 賽後投票---2013-10-27 安怡健跑日 [打印本頁]

作者: shogikin    時間: 2013-10-27 12:29
標題: 賽後投票---2013-10-27 安怡健跑日
賽後投票---2013-10-27 安怡健跑日
細則: 只供有報名參加跑手投票

以10分為最高

投完票後, 請登出個人評分及就比賽給予簡評及/或意見
請登出個人跑評及個人評分各個細項(可因應個人喜好增減)
格色如下 eg:
總分8 (賽道設計8, 賽事安排 8, 日期時間9, 紀念品7,收費6,氣氛9)

比賽後數日內開始
投票後討論,按情況關閉.各項細則,可按情況更改
投票結果及評論,只反映跑友意見,與本網立場無關

作者: tkorunner    時間: 2013-10-27 13:32
 賽道好跑,獎品豐富,但距離和時間好似唔準 。我的GPS 錶話有3.04k 時間也相差5s
作者: 三項肥人    時間: 2013-10-27 14:19
見到好多跑網師兄師姐真係好開心 雖然我自己無著網衫亦無去相認
但我慢腳去到後面好多人唔想排個骨質疏鬆檢查 同埋件Tee真係...有點那個
作者: KatyWong    時間: 2013-10-27 15:25
件衫無新意!
作者: ckycat    時間: 2013-10-27 17:05
總分8 (賽道設計9, 賽事安排 8, 日期時間10, 紀念品7,收費10,氣氛9)

賽道設計:平路好跑,開賽時人多,約2K 路濶,疏導人潮
賽事安排:水站設於1.XK ,去程未口渴,回程都近終點了,得物無所用
日期時間:我自己無其他比賽玩,九點也適合,不太早
紀念品:又奶又盛,都幾多野;不過件 tee 真係似足體育衫,一定唔會著。
賽後只拎到水vs 有啲比賽派蕉派盛。
收費:交左奶粉收據,無比錢,所以十分滿分
氣氛:賽前後拉筋呢個安排唔錯
作者: tammytse    時間: 2013-10-27 18:25

收費平又可以買產品收據代替,多嘢囉。件tee有xs啱我,款式也ok。賽道前段濶落不塞車,唯如樓上所言水站位置在2km前作用不大,理解是賽道的限制,最好預早告知,讓跑手有預算。
作者: kylo1935    時間: 2013-10-27 19:24
按大會地圖,4km的折返點應有水站,但卻沒有了。
作者: kylo1935    時間: 2013-10-27 19:25
件Tee沒甚設計可言,且配合冠名贊助商,綠色白色為主,相當樸素,不夠動感。
作者: 三項肥人    時間: 2013-10-27 19:38
kylo1935 發表於 2013-10-27 19:24
按大會地圖,4km的折返點應有水站,但卻沒有了。

我仲以為我記錯,一路等緊前面有冇水,結果乾捱返轉頭
作者: kylo1935    時間: 2013-10-27 21:00
三項肥人 發表於 2013-10-27 19:38
我仲以為我記錯,一路等緊前面有冇水,結果乾捱返轉頭

小弟的朋友說,要跑5km才有水站(從1.5 km至6.5 km),好辛苦,差點兒“頂唔順”。
作者: 肥瀨    時間: 2013-10-28 07:51
1,義工工作人員多,沿途上約一百米都有工作人員。
2,收費平,基本上免費(只買產品50元可以抵消)
3,紀念品簡單及實用。
4,改綫路跑通知不夠。
5,水站擺設差,未到2公里有水站,我都沒有埋站,想等下一個,誰不知要等回 頭頭才有,真失敗。
6,長跑網代領Tee,真正做到為跑民服務,扺讚及加許!希望日后可以更多!

作者: kc210    時間: 2013-10-30 03:47
收費十分便宜,時間十分恰當,可惜的是贈品不足(拎唔到奶)

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2