香港長跑網 - 長跑長友

標題: "護小腿套" 去邊度買 [打印本頁]

作者: Bmtc    時間: 2013-11-14 13:11
標題: "護小腿套" 去邊度買
去邊度買或者 有無呢樣野?
係咪2XU出過類似有compress作用的, (其實我只係for跑山護小腿, 免被雜草割傷, 以及冬天保暖, 但要出汗快亁)
壓力果d好似好貴喔...有無平D介紹... 謝謝
作者: hingkeestore    時間: 2013-11-14 13:42
護協有D防靜脈曲張壓力小腿套,約三幾拾蚊對,啱唔啱?
作者: kylo1935    時間: 2013-11-14 13:52
師兄,護協在哪?我也很想知道。
作者: 阿業    時間: 2013-11-14 14:30
kylo1935 發表於 2013-11-14 13:52
師兄,護協在哪?我也很想知道。

ky
護協地址:九龍佐敦白加士街25-27號慶雲商業大廈
佢有幾層每層賣唔同o既野 但佢好似要出示教協或某些品牌奶粉會員証先買到野 如果你有需要 我下次上開去買BB野順便幫你買埋 到時再打比你
作者: kylo1935    時間: 2013-11-14 15:18
阿業 發表於 2013-11-14 14:30
ky
護協地址:九龍佐敦白加士街25-27號慶雲商業大廈
佢有幾層每層賣唔同o既野 但佢好似要出示教協或某些 ...

謝謝你的資料和好意。我都有會員證,也常常陪女兒到旺角上課,不用勞煩你。

作者: 光头羽云    時間: 2013-11-14 16:08
^^^^^^^
作者: Ah_Wing    時間: 2013-11-14 23:43
我暑假時係紅磡間Aeon買過啲open toe compression socks。唔係跑步專用嘅,仲要係得女裝,不過黑色冇花著咗都分唔出男女。我果時買10蚊有找,要求唔高嘅話非常抵。我買嚟長跑完夜晚著住瞓。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2