香港長跑網 - 長跑長友

標題: 報告!鄧記今晚7時發現綠衣人 [打印本頁]

作者: 亞平    時間: 2008-11-2 20:49
標題: 報告!鄧記今晚7時發現綠衣人
今晚7時見到長跑網有位師兄於鄧記1線跑圈,鋼條般身材,高大,皮膚黝黑,有冇人估到係邊位師兄呀?
作者: ChARsoN    時間: 2008-11-2 22:44
唔知會否係oscar ?
作者: 叮叮噹    時間: 2008-11-2 22:47
唔知道
下次過去打個招呼,咪知道囉!
作者: onon    時間: 2008-11-2 22:50
如果要同oscar兄打招呼脚慢D都好難!
作者: 亞平    時間: 2008-11-2 23:23
原帖由 ChARsoN 於 2008-11-2 22:44 發表
唔知會否係oscar ?" />" />

經你提一提,再睇番佢個頭像,又真係幾似喎,89成係佢啦.
作者: 力    時間: 2008-11-2 23:26
下次見到長跑綠衣人咪打個招呼! 長跑網果果ching /ctse都好nice架!
作者: 亞平    時間: 2008-11-2 23:31
原帖由 叮叮噹 於 2008-11-2 22:47 發表
唔知道" />" />nm
下次過去打個招呼,咪知道囉!

我見佢係汽水機前行來行去,好似想買水,但又入唔到銀,我咪走過去問佢係唔係冇散銀,要唔要用我張8達通,
佢話佢都有8達通,跟住又忙於搞機,佢一定好口渴定啦..
作者: 亞平    時間: 2008-11-2 23:38
原帖由 onon 於 2008-11-2 22:50 發表
如果要同oscar兄打招呼脚慢D都好難!

係呀...係呀,佢都跑得幾快下架,冇得追..
作者: 神童威威    時間: 2008-11-2 23:40
原帖由 亞平 於 2008-11-2 23:31 發表

我見佢係汽水機前行來行去,好似想買水,但又入唔到銀,我咪走過去問佢係唔係冇散銀,要唔要用我張8達通,
佢話佢都有8達通,跟住又忙於搞機,佢一定好口渴定啦..

Oscar話今晚要跑20km,佢一定一定一定非常口渴啦!
作者: 亞平    時間: 2008-11-2 23:58
原帖由 Alex 於 2008-11-2 23:26 發表
下次見到長跑綠衣人咪打個招呼! 長跑網果果ching /ctse都好nice架!

我都知..不過落鄧記不係個個都會穿網衣,而且我只係週日早上或黃昏時段至係鄧記跑,近期有時因為要跑街就更加少去.
印象中都係只見過2~3次....不過話時話,我應該不只1次見到 OSCAR ..
作者: 亞平    時間: 2008-11-3 00:04
原帖由 waiwaibrother 於 2008-11-2 23:40 發表

Oscar話今晚要跑20km,佢一定一定一定非常口渴啦!

我走時都唔知佢買唔買到水架...希望佢買到啦,雖然今脕唔熱,但我跑完10k後都身水身汗,成支500ml水都唔係好夠,佢仲要跑20k.......
作者: oscar    時間: 2008-11-3 00:08
作者: 亞平    時間: 2008-11-3 00:24
oscar 師兄,真係你呀! 好高興認識你!其實之前我都係鄧記見過你跑圈架.
果度D水機日頭有太陽既時候,睇唔到銀碼顯示,我試過嘟左2次8仔,都出唔到水特,
結果最後出左2合檸檬荼...下次有機會碰見請你飲水特.........或檸檬荼!
作者: oscar    時間: 2008-11-3 00:43

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2