香港長跑網 - 長跑長友

標題: 不經意的 PB [打印本頁]

作者: swan    時間: 2014-1-8 13:44
標題: 不經意的 PB
今朝早晨操,感覺狀態大勇!越跑越起勁!

不經不覺,望下部機:嘩唔係卦?竟然創下意想不到既「超強 PB」:

[attach]25013[/attach]

哈哈哈!緊係連自己都唔敢相信啦!查實係個 GPS 唔知點解傻鬼左。實察距離應該只有 14K 左右。到底係 GPS 有事,定係個 Apps 有問題?大家有冇試過?之前一直都正常。

作者: bunbun    時間: 2014-1-8 14:06
可以挑戰陳家豪, 今次他都只是 1:13:49
作者: mic    時間: 2014-1-8 14:41
d apps 間唔中都 short short 地, 依家用 byrton 手錶準好多
作者: Hennatalk    時間: 2014-1-8 21:29
哈哈,可能你快到, 已經超越時空,是未來的成績呢?
作者: 99.william    時間: 2014-1-9 10:50
是否RunKeeper? 我試行山,因停在一些地方GPS收不好,再加上在同一點停留休息,本來行25KM的路程變了50KM。試試在電腦 Login Runkeeper 修改條Route.
作者: divejy    時間: 2014-1-9 14:08
up 上網再放大地圖, 你可能會見到條track唔知跑左去邊,
作者: allanakb48    時間: 2014-1-10 08:23
都係上星期,其中1K 跑2分鐘,根本無可能
作者: mingr    時間: 2014-1-10 09:04
快過400米世界紀錄
作者: swan    時間: 2014-1-10 11:16
99.william 發表於 2014-1-9 10:50
是否RunKeeper? 我試行山,因停在一些地方GPS收不好,再加上在同一點停留休息,本來行25KM的路程變 ...

隻 apps 係 Runtastic。已兩日冇跑了。明早再測試一下,順便睇下仲有冇紅葉 (往大棠跑)
作者: TerenceLeung    時間: 2014-1-10 12:14
我用 iphone Runkeeper 間中都會出現呢個問題, 所以會同時用 Polar ^^

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2