香港長跑網 - 長跑長友

標題: 2014 Tee 預演 (?) [打印本頁]

作者: bunbun    時間: 2014-1-18 17:21
標題: 2014 Tee 預演 (?)
2014 Tee 預演 (?)

作者: nic_wing2002    時間: 2014-1-18 17:57
咁似上年果件既
不過都無期望,又係捐左佢算
作者: bunbun    時間: 2014-1-18 18:25
nic_wing2002 發表於 2014-1-18 17:57
咁似上年果件既
不過都無期望,又係捐左佢算

我都覺得似上年2013個款
作者: Hong    時間: 2014-1-18 23:10
要好似玩photo hunt咁先搵到唔同咗嘅地方
1. 渣馬同特步個logo左右擺位調咗
2. 兩邊衫袖都多咗一條藍色邊
3. 兩邊夾位多咗一條藍間
各位師兄師姐仲搵唔搵到唔同嘅地方呢?
作者: Hennatalk    時間: 2014-1-19 00:08
Hong 發表於 2014-1-18 23:10
要好似玩photo hunt咁先搵到唔同咗嘅地方
1. 渣馬同特步個logo左右擺位調咗
2. 兩邊衫袖都多咗一條藍色邊

2013年嗰件,一早捐咗啦!冇得photoHunt
作者: Hong    時間: 2014-1-19 00:11
Hennatalk 發表於 2014-1-19 00:08
2013年嗰件,一早捐咗啦!冇得photoHunt

我影咗相,所以可以睇返
作者: Hennatalk    時間: 2014-1-19 00:18
Hong 發表於 2014-1-19 00:11
我影咗相,所以可以睇返

我一睇見2013嗰件,已唔喜歡,試穿又唔咁身。試完就摺好,收埋。賽後兩個禮拜,就捐咗啦。輕輕的杉捐了,不帶走一㸃記錄。
作者: bunbun    時間: 2014-1-19 07:01

若玩photo hunt, 可以參考呢度:
https://www.longrun.hk/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=19051&pid=1012039&fromuid=23512

作者: ht00272    時間: 2014-1-19 08:54

我就覺得2013年件衫都幾好。
不過對於香港人,如果件衫完全一樣,但只要logo改為一個英國或者日本牌子,d香港人就一定覺得件衫好靚!
應該只是 sponsor 問題啦!
作者: water    時間: 2014-1-19 11:22
sponsor 可能都係問題,不過件衫個 size 真係好有問題太闆點跑,質地同日本馬拉松d衫都爭九條街。已經唔講 design 喇~
作者: swan    時間: 2014-1-27 13:41
大家留意, 這不是比賽跑手的 t-shirt.  只是馬拉松訓練班學員 (我也有一套)。

當然, 到時跑手果件可能都差不多。正如標題所說, 這只是預演, 或者到時有驚喜?

作者: Ziramas    時間: 2014-2-5 12:03
No big deal.  I will wear my new running singlet which match the color fo my gel feather glide.

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2