香港長跑網 - 長跑長友

標題: 不按照跑手包領取書上的時段領取, 可以嗎? [打印本頁]

作者: bunbun    時間: 2014-1-22 12:40
標題: 不按照跑手包領取書上的時段領取, 可以嗎?
時間安排不到的話, 按照 "跑手包領取書" 上的時段領取, 可以嗎?

thank you!

作者: Alan123    時間: 2014-1-22 12:54
渣打嗎 ?

只要 8 , 9 / 2 去拿就得
作者: bunbun    時間: 2014-1-22 12:59
Alan123 發表於 2014-1-22 12:54
渣打嗎 ?

只要 8 , 9 / 2 去拿就得

thank you!
作者: bladerunner    時間: 2014-1-22 14:26
我連領取書都收唔到,都唔知乜時段。打電話去問,叫我2月8或9號帶埋身份證去拎跑手包就得。
作者: allanccl    時間: 2014-1-23 09:29
bladerunner 發表於 2014-1-22 14:26
我連領取書都收唔到,都唔知乜時段。打電話去問,叫我2月8或9號帶埋身份證去拎跑手包就得。 ...

沒收到領取信的師兄你去到維園,要先去近門口的柜檯電腦查找賽號,他們會給你打印領物單領取的。
作者: dudulung    時間: 2014-1-25 20:18
一定可以
作者: nov012006    時間: 2014-1-30 09:22
上年渣馬的接納信我收唔到.

結果要跑到會場一個接待處先確認身份.

呢個接待處係俾一D收唔到信, 或者唔見左封信的人確認你的身份.

碓認之後, 佢會寫將紙俾你, 上面填上你的編號同參賽組別.
之後你就可以好似其他人一樣排十公里/半馬/全馬的隊領取選手包.

記得第一次跑渣馬都有"時間"上的問題
我真係打去問渣馬的熱線.
結果答案可以唔依照信上面的時間去領選手包.

不過, 我通常都唔會第一天下午去,
一係一早去,
一係第一天傍晚去.
因為第一天下午太多人排隊.
怕怕
作者: bunbun    時間: 2014-2-4 21:04
nov012006 發表於 2014-1-30 09:22
上年渣馬的接納信我收唔到.

結果要跑到會場一個接待處先確認身份.

打算星期六 下午一點去到,
大約要排幾耐呢?
作者: nov012006    時間: 2014-2-4 21:22
bunbun 發表於 2014-2-4 21:04
打算星期六 下午一點去到,
大約要排幾耐呢?

我上年好似約十一點前到, 攪左三個字.

我估你講那一個時間呢個時間都應該多人.

作者: whittlebike    時間: 2014-2-6 10:37
請問師兄, 如果朋友收唔到信, 只有 email confirmation letter, 可否照樣用 ID copy 給代領者去登記及領取跑手包呀 ?
謝謝 ~~
作者: bunbun    時間: 2014-2-8 14:03
我今早11點到, 只排了5分鐘

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2