香港長跑網 - 長跑長友

標題: 有無何文田跑友 [打印本頁]

作者: you20000    時間: 2014-2-26 21:46
標題: 有無何文田跑友
平時早上公主道,太子道,土瓜灣,海逸豪園,紅磡海濱,尖東海濱,鐘樓,折返沿路上佛光街返何文田
作者: dickyyim    時間: 2014-2-27 11:44
night time only
day time also run the same route, but....run by my car
作者: you20000    時間: 2014-3-3 18:49
no runner in homantin?
作者: believew    時間: 2014-3-19 12:57
我住紅磡, 試過由 歐化對面個巴士站 來回幾次 到 彿光街山頂。 練斜路。
本身跑開 海逸豪園來回尖咀鐘樓
作者: you20000    時間: 2014-3-22 17:03
believew 發表於 2014-3-19 12:57
我住紅磡, 試過由 歐化對面個巴士站 來回幾次 到 彿光街山頂。 練斜路。
本身跑開 海逸豪園來回尖咀鐘樓 ...

c hing 有冇興趣一齊跑? 平時練跑什麼速度?
作者: yumeichow    時間: 2014-4-3 13:21
早上大約咩時間?
作者: you20000    時間: 2014-4-3 18:47
yumeichow 發表於 2014-4-3 13:21
早上大約咩時間?

around 6:30am
作者: yumeichow    時間: 2014-4-4 13:33
好鬼早~ >W<
作者: ahyoahyo    時間: 2014-4-8 00:27
you20000 發表於 2014-3-3 18:49
no runner in homantin?

我跑巴富街運動場.... (新手,好慢)
作者: himhim    時間: 2014-4-16 03:26
i live in homantin too, run around kowloon west and kowloon east

hope can meet u all later!!!
作者: CeliaLee    時間: 2014-11-22 22:28
我住紅磡吖,平時跑海濱長廊,我係新手,跑得好慢,有無人一齊跑?

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2