香港長跑網 - 長跑長友

標題: 國內品牌介紹 Kalenji [打印本頁]

作者: leefs    時間: 2014-5-8 10:18
標題: 國內品牌介紹 Kalenji

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: fullysettle    時間: 2014-5-8 10:51
在深圳廸卡儂睇過佢地D產品,跑鞋絕不便宜,其他配件都算幾多,好唔好就見仁見智了,剩係買過臂包。
作者: mill    時間: 2014-5-8 11:21
太陽眼鏡同運動bra都好不錯呢!   手錶也便宜啊!
作者: awolswat    時間: 2014-5-8 11:22
係唔係有團購呢?
作者: leefs    時間: 2014-5-8 11:30
awolswat 發表於 2014-5-8 11:22
係唔係有團購呢?

你想要乜嘢?
之前最多人買嘅喺小腿套!

作者: bladerunner    時間: 2014-5-8 11:48
買咗唔少迪卡儂背心、短褲、長袖T。
作者: divejy    時間: 2014-5-8 12:36
我買過長短tight,ok
跑褲背心,ok
袜 9.9 低著
作者: chuen3182    時間: 2014-5-8 13:25
好多裝備都有,包括:水壷腰袋、太陽帽丶跑步衫衭都比較平及靚
作者: qaz.201309    時間: 2014-5-9 00:04
香港未見過。邊度有舖頭賣佢嘅產品?
作者: duncanwong    時間: 2014-5-9 08:00
淘X有很多
作者: laputa99    時間: 2014-5-10 23:26
thanks, 入佐黑超
作者: AlanW    時間: 2014-5-11 21:07
近年人仔貴左,有部份產品有咁抵買,我會見到佢特價時先入貨。

正如樓上師兄所言,迪卡儂係法國品牌,唔好見佢係深圳出現就當係大陸牌子。

利申,由單車內胎到跑步裝備都買唔少此品牌,質量唔錯。
作者: blenecay    時間: 2014-5-12 21:46
我一直也有用迪卡濃產品, 除了Kanelji外, 衣服品牌還有 Quechua, 和 Domyos, 價錢相宜, 但品質都不錯. 以前迪卡濃還有一些 Acsis 和 Nike 的跑步鞋出售, 我在2009年買了一對 Ascis Gel 2130斷碼鞋, 只是人民幣 399元. 但現在已經不見有這些牌子出售了.
作者: lajar    時間: 2014-5-26 21:19
我都買左好多...我平時超大汗,買左好多跑步衫出街著  39-99人仔..
另外短褲同跑衫真係唔錯,不過都唔平,過100人仔..但物有所值..

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2