香港長跑網 - 長跑長友

標題: mizuno aero vs rider [打印本頁]

作者: 烏龜跑步    時間: 2008-11-16 16:55
標題: mizuno aero vs rider
aero 雖然輕啲,但避震就比rider弱好多,ching們你地又點睇呢?唔知最新的aero 7 在避震功能上會晤會好啲呢?
作者: kenneth    時間: 2008-11-18 09:30
作者: spmho    時間: 2008-11-18 11:51
原帖由 kenneth 於 2008-11-18 09:30 發表

如果美記鞋, rider 的避震以是數一數二,(只有一對會好過佢,但幾重吓),而 aero 7避震唔知,但新系列會有加腳掌濶版。

我是用AERO的.....避震方面是可以的....
如果閣下重量少過150LBS.....AERO也OK的....
作者: lazyrunner    時間: 2008-11-18 14:14
標題: 回復 2# 的帖子
只有一對會好過佢...........CHing, o甘係邊對呢....??-
作者: kenneth    時間: 2008-11-18 14:18
作者: spmho    時間: 2008-11-18 14:22
原帖由 kenneth 於 2008-11-18 14:18 發表

WARE CREATION 9

呢對真係超重.....
適合上身超大隻既人著....(170lbs以上)
作者: desmond    時間: 2008-11-18 15:52
原帖由 kenneth 於 2008-11-18 14:18 發表

WARE CREATION 9
我咪有左邊個隻lor,唉,重都唔係問題,問題係個底太硬,個人覺得rider好d、又平d。
作者: 烏龜跑步    時間: 2008-11-19 23:13
aero啲避震真係好唔掂,跟rider相差太遠。所以買aero不如買idaten或spacer,反正大家啲避震都好差,但后兩者就輕得多。

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2