香港長跑網 - 長跑長友

標題: .... [打印本頁]

作者: onionufo    時間: 2008-12-7 21:01
標題: ....

.........
作者: cu83    時間: 2008-12-7 22:07
Congratulation, c-hing 好好成績呀
作者: 龜速行    時間: 2008-12-8 10:06
onionufo c hing

作者: 青蛙王子    時間: 2008-12-8 10:10
師兄,你成績好理想
作者: alfredyu    時間: 2008-12-9 11:44
原帖由 onionufo 於 2008-12-7 21:01 發表
發覺澳門馬拉松參賽人數係少過香港渣打幾十倍,加上d參賽者係真係認真去跑,基本無人搞"百萬行",所以基本上唔會因為比人阻住嚴重影響戰績.
個賽事組織得都幾好,就係報名費貴左d.
今日跑出1:39(大會時間),比自己練習最 ...

我都去左跑,真係幾好,跑長跑係要跑下唔同地方,唔同賽道。300元報名費其實都唔貴,去外地跑,連交通住宿,最平都係澳門。Oninoufo兄可以2010年1月考慮下去廈門。報名費就只後幾十元,不過交費就貴些,當旅行多玩幾天就抵。
作者: wingwo    時間: 2008-12-9 13:48
我都有跑,搞手做得幾好.....同埋今年件t-shirt好靚,可惜我無緣穿上,因為我跑半馬! 我跑左2小時3分鐘,比其他賽事偏慢,主要係因為睡眠不足,不習慣酒店的床.
如果下年半馬及全馬都可獲得t-shirt就perfect啦!
作者: beyond03live    時間: 2008-12-11 11:09
我都跑佐1小时47分钟嘅半马,,,跑得太保守了,,跑完佐之后仲大把力

但係都係个人最好成绩
作者: SimonFai    時間: 2008-12-11 11:32
師兄,  好好成績, 好理想
作者: 比因    時間: 2008-12-11 22:15
天氣仲好好添, 成日都吹住北風, 就算出左太陽都唔怕有熱既感覺

我當年都係係澳門完成我第一個全馬
作者: laputa99    時間: 2008-12-11 23:56
我跑2小時40秒半馬,中途去了酒店厠所, 知道不去啦
0h 厠所服務員很好服務,他給我熱毛巾
作者: tomtomthecat    時間: 2008-12-16 01:46
有無俾 tips 呀?
我都有去跑... 第一個外地半馬...
印象最深刻係大大個咸蛋黃售伴著澳門旅遊塔...
好想大聲叫:"呢d就係青春啦~"

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2