香港長跑網 - 長跑長友

標題: [網投] 港馬2016的網上報名情況, 滿意度? [打印本頁]

作者: bunbun    時間: 2015-10-2 07:34
標題: [網投] 港馬2016的網上報名情況, 滿意度?
[網投] 港馬2016的網上報名情況, 滿意度?

十分滿意

滿意

平平

不滿意

十分不滿意

作者: lrm    時間: 2015-10-2 09:56
衰過上年,我要七點十三分先見到有得報名
作者: Waigeog    時間: 2015-10-2 11:20
無ON HOLD 都無得PROCEED...
買IPHONE都即刻知得唔得... 呢個就只係不斷睇佢由"ON HOLD"變成"SOLD OUT"

作者: wayne1409    時間: 2015-10-2 16:34
衰過舊年, 舊年排隊輪到自已就報得, 但今年輪到自已都仲要等有QUOTA撥出才報得, 卒以等個COMMING SOON (稍候)個畫面等到額滿都未有, 好無奈, 唔明賽會點解唔仿效一些大型賽事, 如東京馬拉松, 採用抽籛形式報名,唔使爭崩頭, 又方便參加者(唔使一早暴起部電腦等), 講多無謂, 而家唯有報台灣的賽事.
作者: Silverlau    時間: 2015-10-2 17:19
wayne1409 發表於 2015-10-2 16:34
衰過舊年, 舊年排隊輪到自已就報得, 但今年輪到自已都仲要等有QUOTA撥出才報得, 卒以等個COMMING SOON (稍 ...

我反而覺得, 如果變抽籤, 報到的機會率肯定仲少, 因為到時一定很多人係唔係跑的人也都會去抽,  另外今年是20週年, 應該係比上年多人參與嗟, 個系統都係一樣.
作者: 日本專家    時間: 2015-10-2 19:15
全馬-fail
半馬-fail
10k-fail
無奈

作者: ckycat    時間: 2015-10-2 21:01
sorry 我係客觀地唔滿意,因為(加熟)報唔到想報的全馬
作者: Shun_93202607    時間: 2015-10-3 10:14
wayne1409 發表於 2015-10-2 16:34
衰過舊年, 舊年排隊輪到自已就報得, 但今年輪到自已都仲要等有QUOTA撥出才報得, 卒以等個COMMING SOON (稍 ...

同意!入到去on hold真係超無奈,不斷refresh等粒制幾時俾到自己真係同等運到冇分別.......
人地玩爭櫈仔都起碼有得自己爭取吖....... 對個系統真係無語........
作者: Shun_93202607    時間: 2015-10-3 10:19
Silverlau 發表於 2015-10-2 17:19
我反而覺得, 如果變抽籤, 報到的機會率肯定仲少, 因為到時一定很多人係唔係跑的人也都會去抽,  另外今年 ...

難道呢種秒殺式報名就代表會很少係唔係跑嘅人也都會去報?

同埋,馬拉松賽行抽籤制你估真係純係玩六合彩式搖號咩......
作者: doracrap    時間: 2015-10-3 20:51
其實我好想知點解跑會有得優先?

作者: 多咀鳥    時間: 2015-10-19 08:44
非常差的一年,
全馬,半馬,10K,準時登入都要等
等下等下結果係 full

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2