香港長跑網 - 長跑長友

標題: 上次去日本旅行...買左小小禮物俾自己.... [打印本頁]

作者: 小小小特警    時間: 2009-1-2 19:30
標題: 上次去日本旅行...買左小小禮物俾自己....
去到日本..冇禮由唔買禮物俾自己...結果...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: batigoal    時間: 2009-1-2 19:46
嘩~~~ching ,全部都係你架?點著到甘多呀?
作者: 小小小特警    時間: 2009-1-2 20:01
淨係頭一行先係我
作者: running-sue    時間: 2009-1-2 20:12
ching, 咁都話小...........七對, 剛剛好每日轉款
作者: cu83    時間: 2009-1-2 20:27
c-hing 喺日本邊處買?? SteP??
上面有部份係日本版, 另外有部份好似係祖國版, 喺日本買有幾多折扣??
我最鍾意橙色嗰對 !!

作者: wing_detective    時間: 2009-1-2 20:32
好羡慕~~~~~
@.@
作者: SantoriniIsland    時間: 2009-1-2 21:08
標題: 回復 1# 的帖子
Dear C-Hing,

I am so jealous on such a lot of gifts.  I really like the one in red colour, is it the new model of Tarther v A 2009.  I came back from Osaka on Dec 31 but only brought two pairs of Asics as there is a shortage of popular models, e.g. Tarther vA.  Believe that it is because of the racing season in Japan as well.

Honestly, I had been complained by my wife on purchasing too many running shoes as I brought 8 pairs in 2008 and she questioned me whether I have more than one pair of legs or not.

I have two questions in my mind:

1.  Do you own any of the "Water Product Sports Shop" in HK?  That's why you need to buy such a lot of popular Asics models.
2.  Did you win the champion on "Men's Senior Category" during Sha Tin 10K 2009?
作者: miller    時間: 2009-1-2 21:39
標題: 回復 1# 的帖子
請受小弟一拜!
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-2 21:41
大出血~~~~~~~~~~~
作者: 小小小特警    時間: 2009-1-2 21:42
原帖由 SantoriniIsland 於 2009-1-2 21:08 發表
Dear C-Hing,

I am so jealous on such a lot of gifts.  I really like the one in red colour, is it the new model of Tarther v A 2009.  I came back from Osaka on Dec 31 but only brought two pairs of A ...

ching...你問咁多問題...仲要全部英文添...我係有限公司...
我只係買左七pair俾自己...但係最後我覺得著唔晒...以經賣左三pair俾朋友...而家自己只係有四pair..而其他果d係幫我個鐵人會d朋友買的....而唔係幫水貨店買...唔好誤會....
我老婆都有話我..點解買咁多.但係我真係忍唔到手...因為太吸引啦..
另外我都有跑沙田元旦10km...男子高級組我得第三...全場第六..

作者: SantoriniIsland    時間: 2009-1-2 22:22
標題: 回復 10# 的帖子
Thanks for your prompt reply.  I do want to type Chinese but I don't know how to type Chinese.  

Oh! I see.
作者: 力    時間: 2009-1-2 22:37
嘩! 帶21對鞋上機! 勁!
作者: loudspeaker    時間: 2009-1-2 22:38
ching, 厲害 , 厲害
止左血未呀
作者: 占基利    時間: 2009-1-2 23:10
嘩..........師兄!!! 睇到第一張相已經O晒咀~~
以為儲左咁多對ASICS~~
你係日本ASICS買鞋時,個SALES心諗你係咪水貨客來~~哈哈!!
日元高企下,現家係日本買對日本版約幾多錢左右呢??
不過我去到都會買2-3對既~~
作者: 法蘭    時間: 2009-1-3 00:45
原帖由 占基利 於 2009-1-2 23:10 發表
嘩..........師兄!!! 睇到第一張相已經O晒咀~~
以為儲左咁多對ASICS~~
你係日本ASICS買鞋時,個SALES心諗你係咪水貨客來~~哈哈!!
日元高企下,現家係日本買對日本版約幾多錢左右呢??
不過我去到都會買2-3對既~~:lo ...

X2
作者: oldtree    時間: 2009-1-3 01:02
你個luggage一定好大個喇, 21對鞋 + 盒喎~~呵
作者: musclehead    時間: 2009-1-3 02:54
幾多錢一對架ching
作者: allanccl    時間: 2009-1-3 09:01
原帖由 小小小特警 於 2009-1-2 19:30 發表
去到日本..冇禮由唔買禮物俾自己...結果...

登錄/註冊後可看大圖
?ib_____DKcSOaMzw

http://f20.yahoofs.com/hkblog/QIjfZKyYHx ...

1月4日記住著味精濃鞋呀,多份禮物架!
亮哥
作者: run_money22    時間: 2009-1-3 10:02
嘩…咁多tiger@@"
全紅果對好靚^^"
作者: wilson    時間: 2009-1-3 10:34
原帖由 法蘭 於 2009-1-3 00:45 發表

X2

x3,
有4對自己跑都好正!
作者: cu83    時間: 2009-1-3 11:18
見到咁多靚鞋真係心癢戁搔
作者: 亞平    時間: 2009-1-3 11:34
閣下係超級ASICS迷~~小弟最高記錄係擁有3對跑鞋,全是美記
作者: sleung2002hk    時間: 2009-1-3 11:59
原帖由 小小小特警 於 2009-1-2 21:42 發表

ching...你問咁多問題...仲要全部英文添...我係有限公司...
我只係買左七pair俾自己...但係最後我覺得著唔晒...以經賣左三pair俾朋友...而家自己只係有四pair..而其他果d係幫我個鐵人會d朋友買的....而唔係幫水 ...

師兄記唔記得比賽個陣有個綠色衫既~~我係5k位都係全場第6~回程過左3個人~師兄應該同我一齊跑左幾k
作者: beginnerandrew    時間: 2009-1-3 15:46

登錄/註冊後可看大圖

呢對鞋好型!

係咪火箭化身呢?

想問吓: 跑乜路程適合呢?

作者: Gary-Kwan    時間: 2009-1-3 17:53
羡慕死人, 有2, 3 對都好正.
作者: ming    時間: 2009-1-3 19:37
原帖由 wing_detective 於 2009-1-2 20:32 發表
好羡慕~~~~~
@.@

好羡慕 X 2
作者: daniel0415    時間: 2009-1-3 19:51
ching真係犀利!好多都係賽鞋來的。難得ching的老婆大人冇阻止到你買咁多! 仲更加值得讚

作者: kenneth    時間: 2009-1-3 21:34
作者: 小小小特警    時間: 2009-1-4 16:07
原帖由 beginnerandrew 於 2009-1-3 15:46 發表

登錄/註冊後可看大圖
?ib_____DLsOUdBOL

呢對鞋好型!

係咪火箭化身呢?

想問吓: 跑乜路程適合呢?

呢對的而且確係快鞋..但係以我現時既實力未能發揮應有既反應 浪費左對鞋..
P.S.呢對係我既至愛
作者: 小小小特警    時間: 2009-1-4 16:08
原帖由 亞平 於 2009-1-3 11:34 發表
閣下係超級ASICS迷~~小弟最高記錄係擁有3對跑鞋,全是美記

只係asics合我腳形..所以我先會買
作者: 小小小特警    時間: 2009-1-4 16:09
原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-3 11:59 發表

師兄記唔記得比賽個陣有個綠色衫既~~我係5k位都係全場第6~回程過左3個人~師兄應該同我一齊跑左幾k

sorry...我冇乜記性..仲有...你跑得咁快..我又點會見到你呢.....
作者: beginnerandrew    時間: 2009-1-4 17:24
原帖由 小小小特警 於 2009-1-4 16:07 發表

呢對的而且確係快鞋..但係以我現時既實力未能發揮應有既反應 浪費左對鞋..
P.S.呢對係我既至愛

未發揮倒!

不用謙虛!

指日可待!

真係睇吓着住對乜款  "戰鞋" 就知道,  跑得有幾快!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2