香港長跑網 - 長跑長友

標題: 我的新鞋Adizero LT [打印本頁]

作者: oldtree    時間: 2009-1-4 01:24
標題: 我的新鞋Adizero LT
我的新戰鞋for marathon, Adizero LT

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 細明哥    時間: 2009-1-4 01:36
幾多銀兩啊師兄?好靚!!
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-4 01:52
原帖由 細明哥 於 2009-1-4 01:36 發表

細明哥唔sleep,  明日有精神戰美記半馬嗎?
作者: 叮叮噹    時間: 2009-1-4 01:53
好靚, 顏色好耀眼!
有魔術貼, 真方便!

How much ?
作者: 細明哥    時間: 2009-1-4 01:54
緊張~瞓唔著...
作者: =chairman=    時間: 2009-1-4 02:00
我覺得睡不著的話,躺在床上也可以的 ~ 如果唔係我驚聽朝 ching 冇精神 ar ~~
作者: 細明哥    時間: 2009-1-4 02:02
原帖由 =chairman= 於 2009-1-4 02:00 發表
我覺得睡不著的話,躺在床上也可以的 ~ 如果唔係我驚聽朝 ching 冇精神 ar ~~ " />" />
好~再常試瞓一陣....
作者: oldtree    時間: 2009-1-4 09:01
原帖由 細明哥 於 2009-1-4 01:36 發表

有八折, 折了$599
作者: oldtree    時間: 2009-1-4 09:04
原帖由 叮叮噹 於 2009-1-4 01:53 發表
好靚, 顏色好耀眼!
有魔術貼, 真方便!

How much ?

這應該是新款的, 尖咀專門店還在做promote沒折, 外型挺漂亮, 但比Mizuno wave lightscud 稍重一點。
royal sporting house 賣 $749 八折。
作者: adizero    時間: 2009-1-4 15:14
原帖由 oldtree 於 4-1-2009 09:04 AM 發表

這應該是新款的, 尖咀專門店還在做promote沒折, 外型挺漂亮, 但比Mizuno wave lightscud 稍重一點。
royal sporting house 賣 $749 八折。

請問ching有冇其他adizero (Rc, Cs, Mana, Pro, Tempo) 出新款
釘橋
作者: oldtree    時間: 2009-1-5 00:09
原帖由 adizero 於 2009-1-4 15:14 發表

請問ching有冇其他adizero (Rc, Cs, Mana, Pro, Tempo) 出新款
釘橋

還有幾款新adizero, 不過我冇留意是什麼型號, (黑, 白, 黃 三款), royal sporting house都是做緊八折。
作者: adizero    時間: 2009-1-5 12:29
原帖由 oldtree 於 5-1-2009 12:09 AM 發表

還有幾款新adizero, 不過我冇留意是什麼型號, (黑, 白, 黃 三款), royal sporting house都是做緊八折。

唔該哂

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2