香港長跑網 - 長跑長友

標題: 毒下大家先 [打印本頁]

作者: miller    時間: 2009-1-6 14:05
標題: 毒下大家先
岩岩去左行giga sports﹙對面馬拉松都係﹚,發覺而家全場衫褲做緊8折﹙新款都係﹚,都叫做好抵

不過更重要o既係…adidas終於番左成批新鞋,包括我真係等左好耐o既adizero adios,呢對唔係特別貴,特別在佢係基比沙拉斯著住黎破世界紀錄o既一對鞋!上過手唔係特別輕,不過顏色幾sharp,保護都okay…重點係價錢只係$749再八折!

另外adidas呢批鞋都多左好多新款,有adizero tempo、ace、仲有最新o既pro同rc…

廣告時間完畢!
作者: ram    時間: 2009-1-6 14:13
上個星期都係馬啦蟲買左條三間短褲,都幾好著架,全部八折~
作者: kenneth    時間: 2009-1-6 14:17
作者: di692    時間: 2009-1-6 14:19
原帖由 ram 於 2009-1-6 14:13 發表
上個星期都係馬啦蟲買左條三間短褲,都幾好著架,全部八折~" />" />  

馬啦蟲全部正價貨品八折(除左nike), 減價貨品買三款,再有九折
作者: spmho    時間: 2009-1-6 14:21
原帖由 kenneth 於 2009-1-6 14:17 發表

無事﹗無事﹗" />" />" />" />" /> 好彩小弟早已中了美記毒,對其他牌子的毒,都無乜反應﹗" />" />

應該話係rider only....都唔可以話係美記
作者: 瘋瘋    時間: 2009-1-6 14:31
作者: kenneth    時間: 2009-1-6 15:07
作者: spmho    時間: 2009-1-6 16:11
原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-6 14:31 發表

x 2
mizuno太價廉物美! 不過如果小弟有幸150, 想買對貴價全紅spacer來跑比賽!

我本身就用緊佢黎跑美津濃半馬

作者: 力    時間: 2009-1-6 16:23
原帖由 stanleyhpm 於 2009-1-6 16:11 發表

我本身就用緊佢黎跑美津濃半馬

日版spacer...
作者: spmho    時間: 2009-1-6 16:25
原帖由 Alex 於 2009-1-6 16:23 發表

日版spacer...

中毒太深了
我而家spacer唔會睇國版
作者: onon    時間: 2009-1-6 16:30
原帖由 stanleyhpm 於 2009-1-6 16:25 發表

中毒太深了

Stanley兄都幾捨得買鞋.
作者: 力    時間: 2009-1-6 16:32
原帖由 stanleyhpm 於 2009-1-6 16:25 發表

中毒太深了

日版spacer VS 他化 VS 佳聲耍, 邊對好D?
作者: spmho    時間: 2009-1-6 16:38
原帖由 onon 於 2009-1-6 16:30 發表

Stanley兄都幾捨得買鞋.

一個星期要跑成百k......如果只得一對鞋...
一個月就玩完啦
作者: spmho    時間: 2009-1-6 16:42
原帖由 Alex 於 2009-1-6 16:32 發表

佳聲耍未著過答你唔到

他化其實會舒服少少....不過日版spacer都好舒服
說真的.....用日版spacer.....如果之前有著過...新鞋可以即用

國版我最唔鍾意要著一輪先得....不過平就真既
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-6 16:47

睇 ching 有咩需要啦...
小妹著過 skysensor 同埋 tarther...
tarther - 比較貼地 , 咬地
skysensor - 吸震比 tarther 更好..
如果跑長途..好似半馬以上..我會著番 skysensor..
跑 10k 練習..小妹就著 tarther

以上只係個人觀感... 當然要 ching 你去鞋店親身感受下...
作者: 力    時間: 2009-1-6 17:00
原帖由 ee_tpk 於 2009-1-6 16:47 發表

當然要 ching 你去鞋店親身感受下... " />" />

Thank you ar! 親身感受下 , 河包有難
作者: spmho    時間: 2009-1-6 17:05
原帖由 Alex 於 2009-1-6 17:00 發表

一對半對.....荷包都唔係咁有難o者
除非你三對都買
作者: ee_tpk    時間: 2009-1-6 17:12
原帖由 Alex 於 2009-1-6 17:00 發表

不過 skysensor 鞋頭比較窄... 記住試埋 wide 版....
tarther 當然盡量買番日版....

alex 兄感受完..恐怕到時唔捨得除0左對鞋落0黎 ~~~
作者: run_money22    時間: 2009-1-6 18:44
對衫褲有興趣多d@@"
作者: 小小小特警    時間: 2009-1-6 22:37
我鍾情老虎牌多d
作者: adizero    時間: 2009-1-6 23:12
原帖由 miller 於 6-1-2009 02:05 PM 發表
岩岩去左行giga sports﹙對面馬拉松都係﹚,發覺而家全場衫褲做緊8折﹙新款都係﹚,都叫做好抵

請問ching 係邊度地方睇到咁多adizero呢??(有giga+馬拉)
我今日行鑽石山荷里活ge 馬拉+運毒家都冇adizero睇
間愛迪達就得舊款 tempo+cs

謝謝
作者: 臨風    時間: 2009-1-6 23:20
標題: 回復 1# 的帖子
adidas 由出咗  adizero之後,其實佢既跑鞋設計進步咗不少,一啲都不下於美記,各位師兄可以試試。美記不一定好,其他牌子亦不一定差。
作者: 力    時間: 2009-1-7 10:31
原帖由 adizero 於 2009-1-6 23:12 發表

請問ching 係邊度地方睇到咁多adizero呢??(有giga+馬拉)
我今日行鑽石山荷里活ge 馬拉+運毒家都冇adizero睇
間愛迪達就得舊款 tempo+cs

謝謝

I saw a lot of new adizero (yellow color) in Giga, Royal Spt House and Adidas shop. There had 20% discount at Giga & Royal tim.

作者: miller    時間: 2009-1-7 12:49
標題: 回復 21# 的帖子
金鐘廊地下…
作者: adizero    時間: 2009-1-7 14:29
原帖由 Alex 於 7-1-2009 10:31 AM 發表

I saw a lot of new adizero (yellow color) in Giga, Royal Spt House and Adidas shop. There had 20% discount at Giga & Royal tim.

脂家+媽啦虫有vip卡買減價貨品再有95折
即係買zero有76折   
不過唔知會唔會冇zero份
作者: adizero    時間: 2009-1-7 14:30
原帖由 miller 於 7-1-2009 12:49 PM 發表
金鐘廊地下…

唔該哂
作者: 安迪    時間: 2009-1-8 17:50

Performance:
他化 = 日版spacer >> 佳聲耍

Comfortable:
佳聲耍 >> 他化 > 日版spacer
作者: highbury    時間: 2009-1-9 00:38
原帖由 小小小特警 於 2009-1-6 22:37 發表
我鍾情老虎牌多d

題外話..ching 你個背好勁....除佐跑步, 平時有操開gym?
作者: wah    時間: 2009-1-9 16:00
原帖由 highbury 於 2009-1-9 00:38 發表

題外話..ching 你個背好勁....除佐跑步, 平時有操開gym?

呢位師兄可能係紀律部隊,真係好型呀!!!
作者: 力    時間: 2009-1-9 16:43
原帖由 plastictreewah 於 2009-1-9 16:00 發表

呢位師兄可能係紀律部隊,真係好型呀!!!

特警ma!

歡迎光臨 香港長跑網 - 長跑長友 (https://www.longrun.hk/) Powered by Discuz! X3.2